Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Ännu mera Dimma

Av Natalja - 14 januari 2009 20:20

Idag hade stallet besök av tre hästar på rymmen. Dom hade hälsat på Latin o Ture lite våldsamt för den undre eltråden hade gått av.

Tur att ingen skadades och hoppas att hästarna stannar i sin hage i fortsättningen.


Latin hade visst varit lite bråkig på morgonen, han hade kastat sig och gått på bakbenen.... Skumt, så brukar han inte betee sig. Kan det ha varit ett monster i busken eller kanske ett vildsvin. Skulle inte alls förvåna mig!

Han var ju uppjagad när jag tog in honom igår kväll också.


När det väl var dax att rida, senare än vanligt, så upptäckte jag att dimman var värre än igår. Det var nästan bättre att inte ha pannlampan tänd!

Vi tog oss i alla fall levande bort till ridbanan i Jämjö och Latin var jättefin att rida. Han var mjuk och fin. Tog några varv sen satte jag upp ett "blocket" hinder och några kavalettibommar.

Banan var väldigt blöt och nästan lite slirig så jag vågade inte ta några snäva svängar.

Vi skuttade ett par gånger sen gick vi hemåt igen.


På vägen hem mötte vi en hund med husse. Dom hade klättrat upp i skogen, stackarna trodde väl att vi skulle rida över dom : ) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se