Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Fredag den 13:e och Div II

Av Natalja - 13 februari 2009 22:59

Äntligen Fredag! Går det att tröttna på fredagar? Nä, men när det är den 13:e är man lite mer på sin vakt. Inte för att jag märkte av något speciellt under dagen.... tills jag kom till stallet. Då verkade det som ALLT gick emot mig.

*Höet ville inte lossna från balen.

*Jag tappade vattenslangen när jag fyllde på vatten i Latins hink så jag blev blöt ner I höger sko.

*Fortsatte att hälla vatten på höger ben när jag skulle hänga upp hinken.

*Höll på att halka omkull när häst nr 1 skulle in = vrickade den onda foten IGEN

*Unghästen vill inte gå ut ut hagen, istället tänkte gammelgubben smita ut.

*Broddhålen var fulla med småsten så det tog 40 minuter att få i broddarna...


Klockan var då kvart i nio... inte speciellt lockande att rida ut i - 4 grader

Men har jag kämpat för att få i de där små metallbitarna så kan jag ju inte strunta i att rida... Så jag tog ett träns och hjälmen å red ut barbacka (satt på det varma tjocka ylletäcket).

Broddarna var helt nya och de tog knappt på isen. Latin halkade ändå : (

Vi kom till en snöig väg som inte var plogad... försökte trava men då hade jag skumpat av. Vi tog en galopp istället : ) Mycket lättare att sitta kvar i!

Så det blev en miniritt på ca 20 minuter. Bättre det än ingenting.

Skottade fram släpet också, så slipper jag tänka på det i morgon.


Ska vara på Rid klubben vid 11 i morgon på infomöte angående Div II

Förra året kom vårat lag tvåa och naturligtvis vill vi vinna i år!


SAMMALAGDA poäng Div II 2008
1. Mörrums Rf8+12+18=38p

2. Karlskrona-Lyckå Rk12+10+15=37p

3. Olofströms Rk10+9+12=31p

4. Johannishus Rf9+8+13,5=30,5p

5. Ronneby Rf7+7+0=14p


Bild från prisutdelningen i Ronneby (LB:2).

Christina och Wouter vann (69,66 %) och jag och Latin kom tvåa (67,66 %).


Christina och Malin red LB. Jag och Jessica red LA.

Det var andra omgången i allsvenskan och vårat Lag kom två!

Vi vann första omgången och kom tvåa sista omgången (efter att Mörrum hade toppat sitt lag med super duper hästar)


Latin får följa med in till Klubben för efteråt ska vi ta ett pass i ridhuset. 
ANNONS
 
Aramis

Aramis

15 februari 2009 12:32

Grattis till den fina andraplatsen :)

Ja det är allt något märkligt med fredagen den 13 :-S

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

15 februari 2009 23:12

Tack så mycket!
Den placeringen lever vi länge på ; )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se