Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Det var inte Naken-Janne...

Av Natalja - 29 april 2009 22:22

... som mötte mig när jag kom till stallet utan Naken-Latin!!Han gick och solade sin bruna päls medans han åt och åt och åt...

Nu började det synas att han har vilat i 3 veckor.

Han har blivit rundare om magen men tappat runt manken och uppe på rumpan. Men va gör det... Han njuter ju!!Nä, jag tror till och med en latmask som Latin längtar efter en ridtur. Hans kropp har börjat stelna till och musklerna har blivit stumma. Hans ben är jättefina, inga gallor eller andra svullnader. Det är bra, jag har inte hört honom hosta på ett par dagar så det är JÄTTE bra.


Han fick en nogrann rykt men jag orkade inte rykta honom en hel timma som jag hade lovat. Det tar ju en stund att göra klart allt när man inte har två ben att stå på. Har fått minska på hösilaget nu när han äter lite gräs, han lämnar hur mycket som helst i boxen.


Stallets minsting skulle ut på tur med mamma och mormor. Tänk om man hade fått börja rida i den åldern! Mulle är världens bästa barnvakt!Även om jag inte kan göra allt det där som jag brukar i stallet så är det så kul att bara vara hos hästarna. Plocka lite, prata lite och välta en krycka eller två.. ja, det håller humöret uppe. Jag kan verkligen inte sitta still, det ger mig klåda!!! Ha ha ha


Silver har fått nya sulor. Han blev hur Cool som helst!!De fälgarna ser lite roligare ut än plåtfälgarna med vw navkapslarna.


Husse har lekt lite med kameran och fotade doggsen. 
ANNONS
 
ylle

ylle

30 april 2009 06:55

Fino Latino!
Gulle Mulle!
Justa fälgar!

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Aramis

Aramis

30 april 2009 11:34

Han ser ut att ha det gott :) Ser jättefin ut i kroppen tycker jag. Jag har sagt det förr jag säger det igen - jag gillar Latins modell! Vilka tuffa vovvebilder, i synnerhet den nedersta - ett huvud har växt ut från mitt huvud - HJÄLP!! Ha ha :) Kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martina

30 april 2009 12:07

Hejsan! Han ser ut att må hur bra son helst Latin. Men jag håller med dig, han saknar nog att ridas. Ha en trevlig valborg och helg! KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se