Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Det var inte Naken-Janne...

Av Natalja - 29 april 2009 22:22

... som mötte mig när jag kom till stallet utan Naken-Latin!!Han gick och solade sin bruna päls medans han åt och åt och åt...

Nu började det synas att han har vilat i 3 veckor.

Han har blivit rundare om magen men tappat runt manken och uppe på rumpan. Men va gör det... Han njuter ju!!Nä, jag tror till och med en latmask som Latin längtar efter en ridtur. Hans kropp har börjat stelna till och musklerna har blivit stumma. Hans ben är jättefina, inga gallor eller andra svullnader. Det är bra, jag har inte hört honom hosta på ett par dagar så det är JÄTTE bra.


Han fick en nogrann rykt men jag orkade inte rykta honom en hel timma som jag hade lovat. Det tar ju en stund att göra klart allt när man inte har två ben att stå på. Har fått minska på hösilaget nu när han äter lite gräs, han lämnar hur mycket som helst i boxen.


Stallets minsting skulle ut på tur med mamma och mormor. Tänk om man hade fått börja rida i den åldern! Mulle är världens bästa barnvakt!Även om jag inte kan göra allt det där som jag brukar i stallet så är det så kul att bara vara hos hästarna. Plocka lite, prata lite och välta en krycka eller två.. ja, det håller humöret uppe. Jag kan verkligen inte sitta still, det ger mig klåda!!! Ha ha ha


Silver har fått nya sulor. Han blev hur Cool som helst!!De fälgarna ser lite roligare ut än plåtfälgarna med vw navkapslarna.


Husse har lekt lite med kameran och fotade doggsen. 
ANNONS
 
ylle

ylle

30 april 2009 06:55

Fino Latino!
Gulle Mulle!
Justa fälgar!

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Aramis

Aramis

30 april 2009 11:34

Han ser ut att ha det gott :) Ser jättefin ut i kroppen tycker jag. Jag har sagt det förr jag säger det igen - jag gillar Latins modell! Vilka tuffa vovvebilder, i synnerhet den nedersta - ett huvud har växt ut från mitt huvud - HJÄLP!! Ha ha :) Kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martina

30 april 2009 12:07

Hejsan! Han ser ut att må hur bra son helst Latin. Men jag håller med dig, han saknar nog att ridas. Ha en trevlig valborg och helg! KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Tisdag 12 dec 21:46


   Snön som kom i söndags har idag regnat bort.  Ja det mesta har regnat bort.... allt är SÅ blött! Hästarna kan för tillfället inte gå i skogshagen för det är tokmycket ekollon där.  Jag har krattat och plockat mängder men det är fortfarande...

Av Natalja - Måndag 11 dec 21:30


    Eftersom vi bor i södra sverige så liknar våra vintrar mest en lååååång höst.  I söndags när jag vaknade var marken vit av snö. Inte allt mycket men fullt tillräckligt för att täcka marken och göra klampar i hästarnas hovar. I alla fall de...

Av Natalja - Lördag 9 dec 20:59


Igår blev jag ett år äldre.  Även om det inte är så mycket att fira så blir man ändå väldigt glad av uppvaktningen.    Jag hann med en kortare runda på Frami innan mörkret kom. Han var väldigt ivrig och hade svårt med tölten. Även vänster galop...

Av Natalja - Torsdag 7 dec 22:00


   Det är december och ute blåser det.  Regnet piskar mot rutan och jag har precis varit ute hos hästarna.  Jag hade inte ens tänkt rida, en ganska befriande tanke.  Walle fick massage och Frami lite förtroende övningar.  Jojje borstade jag...

Av Natalja - Tisdag 21 nov 21:45


 

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se