Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Det var inte Naken-Janne...

Av Natalja - 29 april 2009 22:22

... som mötte mig när jag kom till stallet utan Naken-Latin!!Han gick och solade sin bruna päls medans han åt och åt och åt...

Nu började det synas att han har vilat i 3 veckor.

Han har blivit rundare om magen men tappat runt manken och uppe på rumpan. Men va gör det... Han njuter ju!!Nä, jag tror till och med en latmask som Latin längtar efter en ridtur. Hans kropp har börjat stelna till och musklerna har blivit stumma. Hans ben är jättefina, inga gallor eller andra svullnader. Det är bra, jag har inte hört honom hosta på ett par dagar så det är JÄTTE bra.


Han fick en nogrann rykt men jag orkade inte rykta honom en hel timma som jag hade lovat. Det tar ju en stund att göra klart allt när man inte har två ben att stå på. Har fått minska på hösilaget nu när han äter lite gräs, han lämnar hur mycket som helst i boxen.


Stallets minsting skulle ut på tur med mamma och mormor. Tänk om man hade fått börja rida i den åldern! Mulle är världens bästa barnvakt!Även om jag inte kan göra allt det där som jag brukar i stallet så är det så kul att bara vara hos hästarna. Plocka lite, prata lite och välta en krycka eller två.. ja, det håller humöret uppe. Jag kan verkligen inte sitta still, det ger mig klåda!!! Ha ha ha


Silver har fått nya sulor. Han blev hur Cool som helst!!De fälgarna ser lite roligare ut än plåtfälgarna med vw navkapslarna.


Husse har lekt lite med kameran och fotade doggsen. 
ANNONS
 
ylle

ylle

30 april 2009 06:55

Fino Latino!
Gulle Mulle!
Justa fälgar!

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Aramis

Aramis

30 april 2009 11:34

Han ser ut att ha det gott :) Ser jättefin ut i kroppen tycker jag. Jag har sagt det förr jag säger det igen - jag gillar Latins modell! Vilka tuffa vovvebilder, i synnerhet den nedersta - ett huvud har växt ut från mitt huvud - HJÄLP!! Ha ha :) Kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martina

30 april 2009 12:07

Hejsan! Han ser ut att må hur bra son helst Latin. Men jag håller med dig, han saknar nog att ridas. Ha en trevlig valborg och helg! KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se