Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Hundpromenad till "Snarket"

Av Natalja - 14 juni 2009 22:46

Efter ett par timmar i stallet, bytte jag uniform och tog den lite svalare varianten. Linne och ett par shorts för att sola min tjocke-fot.

Under tiden solen bländades av mina vita ben så planterade jag ett gäng blommor i några urnor som vi brukar ha på framsidan. Mycket smidigare än att ha en massa rabatter : )

Rensade en hel del ogräs och efter en stund var det riktigt tjusigt på framsidan.


Foten började protestera, den vill inte vara med för länge, så då gick jag in och vilade en stund framför tvn. Jag somnade nästan... Zzzzzz.


Piggnade så klart till när det serverades middag och då bestämde vi även att kvällskaffet skulle drickas någonstans i naturen. Eftersom jag inte kan gå hur långt som helst så fick det bli på något ställer nära en parkering.

Vi tog Silver och körde ut till Jämjö. Först köpte vi kakor, sen tankade vi och till sist hamnade vi på P-platsen.


Jag tog ryggsäcken och kameran, Roger tog hundarna.Det var nog ca 500 meter till målet, det gick bra även om det tog en stund för mig att ta mig dit.Det blåste så mycket att vi fick hålla i kaffemuggarna men va gör det, kaffet smakar ju så bra ute ; )


Naturen här är fantastisk. Ekar i alla former.SolenRoger och vovvarnaSkeppsformad stensättningXeraLexieFikabänkenNär vi nästan hade frysit ihjäl av de kalla vindarna, packade vi ihop och gick tillbaka.

En Trasig En.Plötsligt hör vi ett BÄÄÄÄÄ.I hagen brevid går det ett gäng får.

Det är bra, dom håller markerna öppna.


StenmurHavet, HallarumsvikenVem bor här?Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man åker på en åker : )

Raka linjer ska det tydligen vara.Vi hade fått upp värmen när vi var framme vid bilen och jag gissar att det inte bara var jag som var lite trött i benen. De där 4 bente springer väl det 7 dubbla mot vad vi gör. Fram och tillbaka, hit och dit.


Vi hoppade in i Silver och körde hemåt igen.Så var den här helgen slut... Tycker nog att den tog slut liiiite väl fort.
 
ANNONS
 
Aramis

Aramis

15 juni 2009 22:35

Viiilken härlig promenad! Så vackert! Fina foton :o) Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

15 juni 2009 23:04

Tack tack!! Det är så skönt att komma ut i skogen igen, även till fots : )

Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se