Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Ja då, han överlevde!

Av Natalja - 22 juni 2009 22:38

Ingen fara med Latin inte! Han traskade på så fint när jag tog in honom från hagen idag så han lider inte av den svåra grad träningsvärk som hans matte gör.

Idag har den angripigt ryggen och lite av framsidan av benen.

Tror snart att det bara är lilltån kvar som inte fått träningsvärk...


Jag var sugen på ett pass på banan men tänkte att det kommer inte gå vägen... så vi tog Grisarundan istället. Lämnade spöet hemma, tycker han lyssnar bra på det passiva benet så det behövs inte så mycket längre.

Han var jämn och fin i stegen men ganska rak och stel i sidorna.

Lät honom gå i en öppen fort till att börja med och han kom igång ganska fort.

Red många övergångar och gjorde tempoväxlingar i galopp. Traven är inte lika lätt att påverka, av någon anledning så är min kropp lite fegare i traven, den tror att den kommer stutsa av om det går för fort, FEGIS!! Försöker dock länga ett steg då och då och sen ta tillbaks honom igen.


Det var varmt idag, Härligt!! Vi blev väldigt varma båda två trots att det var en ganska lugn runda. När jag skritta ner för den sista backen hemåt så var Latin så loss i sina bogar att jag nästan trodde att frambenen skulle lossna som på en sån där Barbie-häst med rörliga ben. Jag blir så glad när jag ser honom sån, förra sommaren var bogarna allt annat än loss!!


Måste passa på och  tipsa om en artikel i Helsingborgs Dagblad

Vem är på bild om inte vår lagledare Christina och hennes långbente Valp!! Visst är dom fina : )Ikväll orkade jag och foten 15 minuter på Crosstrainern. Det måste ha varit den nyköpta stödstrumpan som gjorde susen ; )  Nu är det sängdax!


 
ANNONS
 
tessan

tessan

22 juni 2009 23:16

Har barbi hästar sånna ben??
Har inte dom ben som sitter fast, i plast?!
;)

http://roxette

 
ylle

ylle

23 juni 2009 08:12

Hi hi Tessan!
Grattis Natalja, Du är väl värd att få känna KÄNSLAN!
VILKEN FLIT! (jag blir matt när jag läser om all din målmedvetna träning, både för Dig och för Latte)

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

23 juni 2009 15:22

Stödstrumpor is the shit!

http://timmerhus.blogspot.com

 
Aramis

Aramis

23 juni 2009 17:27

Så härligt att han kändes så fin! Då innebär det att gårdagens sandträning gjort susen! Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

23 juni 2009 23:50

Ja, Tessan. Jag hade en sån Barbiehäst med ben man kunde röra på. Eller var det kanske en Cindyhäst nu när jag tänker efter....

____________________________

Tack Ylle. Jag håller igång nu när jag har lågan igång : )

____________________________

Tack för tipset Karin!!

____________________________

Japp, så måste det vara Aramis. Nu blir det garanterat fler besök i sanden : ) Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se