Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

MMS-bloggning

Av Natalja - 12 juli 2009 08:58

Morgonpromenad vid stugan. Det vimlar av rådjur och branta backar. I skogen gömmer sig säkert både troll och skogens konung. Bakom stugan rinner en mindre fors, inte omöjligt att Näcken sitter och spelar lite längre upp. Nu är det frukost : )

 
ANNONS
 
Ingen bild

Babbsan

12 juli 2009 19:50

Hej. Vad trevligt ni ser ut att ha det.Här kommer lite latin rapport :-) I går tänkte jag bara ta en tur runt grisarundan för att varma upp mig själv. Jag tog och red city hållet först, första stoppet blev utan för vår häck selma ville titta på latin. sen red vi vidare kom fram till folkets hus, och där har dom någon form av marknad (loppis?)Och en karusell på parkeringen, när jag ser den står den still, tänker att här kan jag snabbt smitta förbi innan han startar. Hinner tänka tanken så drar den igång. Latin stannar på 1 sekund och bara stirrar jag försöker vända men han har fastnat i asfalten. Hoppar av innan flygplanen på karusellen börjar flyga upp och ner. Lyckas vända honom och då kommer han på att man kanske måste bort så fort som möjligt från den där makapären. Leder honom en bit tills han lugnat ner sig, sitter då upp och travar lite fram och tillbaka på city hållet mot stallet. Så du behöver inte köpa några karusell biljetter till honom, han lär inte uppskatta dom ;-)
Idag tog jag det säkra före det osäkra och red rundan till medelhavet. Det var jätte härligt vi travade och galopperade. Hör av mig snart igen. Babbsan.

 
sofi

sofi

12 juli 2009 22:11

Vad är det för ras på era hundar?

http://blogg.ystadsallehanda.se/hastbloggen

 
Jessica

Jessica

12 juli 2009 23:08

Åååå, ser ut som att ni har blå himmel!! Lyllos!

Kram kram

http://dromdansaren.blogg.se

 
Ingen bild

Natalja

18 juli 2009 22:04

Hi hi, Bra Babsan, då vet jag att Latin inte vill följa med till Liseberg nästa gång : ) Hoppas veckans övriga ridturer var av den lugnare sorten. Kram

____________________________

Båda vovvarna är Shäferkorsningar med lite New Foundland, Bouvier des Flanders och Dobberman inblandat.
Xera var en överraskning och Lexie är noga planerad.

___________________________

Kan inte klaga på vädret trots att vi har fått en hel del regn. Det hade varit FÖR varmt med sol varje dag!
Semestern har varit underbar : ) Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se