Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Ett blött DM

Av Natalja - 13 september 2009 16:58

SMHI sa inget om att det skulle regna större delen av dagen Rynkar på näsan Å eftersom det småskvätte redan i morse tog jag med så mycket regnkläder och paraplyer jag kunde.

Tog med kaffe och mackor och två stycken jyckar.

Parkerade på tävlingsplatsen precis när första klassen var klar.


Hittade Christina och hotade henne med att både fota och filma Cool Konstigt nog tog hon inte det som något hot, nä hon blev istället glad!! Då kom regnet och sen regnade det mer eller mindre hela tiden!!

Först tog jag bara paraply men eftersom Blekinge ska envisas med att ha regn som kommer vågrätt så var det bara regnställ som hjälpte.


Det blev inga bra kort i regnet men jag fotade lite i alla fall.


Christina och Wouter på framridningen


  


Fiiiiiin galopp!


 


Han svarade bra på gårdagens massage och gick jättebra! 


Ett ekipage som har utvecklats kanonbra tillsammans är Karoline Lindahl och Alex (född -02 Ragazzo).

Dom har en massa placeringar i Msv i år!


  


  


  


Innan jag körde hemmåt såg jag Åsa Thelnings ritt med Charitan, som båda är Jämjöbor!


  


Jag får återkomma med resultaten senare!


Man blir grymt tävlingssugen när man tittar på andra, trots att det regnade och alla var dy-blöta!

Vovvarna uppförde sig riktigt bra idag. Har knappt skällt på någon Skrattande


Nu ska jag till Latinen!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se