Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Ett blött DM

Av Natalja - 13 september 2009 16:58

SMHI sa inget om att det skulle regna större delen av dagen Rynkar på näsan Å eftersom det småskvätte redan i morse tog jag med så mycket regnkläder och paraplyer jag kunde.

Tog med kaffe och mackor och två stycken jyckar.

Parkerade på tävlingsplatsen precis när första klassen var klar.


Hittade Christina och hotade henne med att både fota och filma Cool Konstigt nog tog hon inte det som något hot, nä hon blev istället glad!! Då kom regnet och sen regnade det mer eller mindre hela tiden!!

Först tog jag bara paraply men eftersom Blekinge ska envisas med att ha regn som kommer vågrätt så var det bara regnställ som hjälpte.


Det blev inga bra kort i regnet men jag fotade lite i alla fall.


Christina och Wouter på framridningen


  


Fiiiiiin galopp!


 


Han svarade bra på gårdagens massage och gick jättebra! 


Ett ekipage som har utvecklats kanonbra tillsammans är Karoline Lindahl och Alex (född -02 Ragazzo).

Dom har en massa placeringar i Msv i år!


  


  


  


Innan jag körde hemmåt såg jag Åsa Thelnings ritt med Charitan, som båda är Jämjöbor!


  


Jag får återkomma med resultaten senare!


Man blir grymt tävlingssugen när man tittar på andra, trots att det regnade och alla var dy-blöta!

Vovvarna uppförde sig riktigt bra idag. Har knappt skällt på någon Skrattande


Nu ska jag till Latinen!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se