Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Ett blött DM

Av Natalja - 13 september 2009 16:58

SMHI sa inget om att det skulle regna större delen av dagen Rynkar på näsan Å eftersom det småskvätte redan i morse tog jag med så mycket regnkläder och paraplyer jag kunde.

Tog med kaffe och mackor och två stycken jyckar.

Parkerade på tävlingsplatsen precis när första klassen var klar.


Hittade Christina och hotade henne med att både fota och filma Cool Konstigt nog tog hon inte det som något hot, nä hon blev istället glad!! Då kom regnet och sen regnade det mer eller mindre hela tiden!!

Först tog jag bara paraply men eftersom Blekinge ska envisas med att ha regn som kommer vågrätt så var det bara regnställ som hjälpte.


Det blev inga bra kort i regnet men jag fotade lite i alla fall.


Christina och Wouter på framridningen


  


Fiiiiiin galopp!


 


Han svarade bra på gårdagens massage och gick jättebra! 


Ett ekipage som har utvecklats kanonbra tillsammans är Karoline Lindahl och Alex (född -02 Ragazzo).

Dom har en massa placeringar i Msv i år!


  


  


  


Innan jag körde hemmåt såg jag Åsa Thelnings ritt med Charitan, som båda är Jämjöbor!


  


Jag får återkomma med resultaten senare!


Man blir grymt tävlingssugen när man tittar på andra, trots att det regnade och alla var dy-blöta!

Vovvarna uppförde sig riktigt bra idag. Har knappt skällt på någon Skrattande


Nu ska jag till Latinen!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Tisdag 21 nov 21:45


 

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se