Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Bra barnvakt!

Av Natalja - 13 oktober 2009 22:17

Latinen har fått vila idag. Matte har varit på återbesök i Silverhallen och lyssnat på Orvars alla härliga hästhistorier. Tanken är att dom ska dra igång en körkurs och det nappar jag ju gärna på. Att få möjligheten att köra i ridhus i höst/vinter tackar man ju inte nej till. 

Naturligtvis kommer vi inte svika vår nr 1:a körtränare, Christina! Nä, det här är bara ett kompliment Skrattande 

Oj va det var svårt att få ihop lediga helger för min del.

Man får väl helt enkelt säga att jag är ganska så uppbokad på alla möjliga olika jippon!


Orvar blev eld och lågor när han fick höra om Latin.

-"DEN hästen låter intressant", sa han.

-"Kan du komma på söndag, Natasha"?

Hi hi, jag är ganska van vid olika namn och stavningar.... Klart jag kunde komma på söndag!

Det ska bli spännande.


Latin har för övrigt agerat barnvakt idag Flört 


  


Erik tyckte att mamma var långtråkig som bara mockade, så han smet ut och matade Latin med äpplen.

Det måste ju bli en riktig hästkarl av honom Skrattande


 
ANNONS
 
Ingen bild

"Körtränaren"

13 oktober 2009 22:40

PUH! Trodde att jag var avskedad....
Du kommer att ha RIKTIGT roligt med "gubbarna" Orvar kan MASSOR och har miljoner härliga historier och Arne o Eva är supermysiga! Helt O.K som komplement!
/C

 
Ingen bild

Natalja

13 oktober 2009 22:45

Nääää du, oss blir du inte av med så lätt, hi hi!
Orvar verkar ha hur mycket som helst i bagaget.
Tror nog Latin kan gilla honom : )
När hinner vi träffas nästa gång tror du?

 
Ingen bild

ylle

14 oktober 2009 06:25

Kul att köra i ridhus!!!

 
Caroline

Caroline

14 oktober 2009 08:59

Spännande!! Det kommer säkert gå bra. Ni kör ju som smort nuförtiden ;) Kram

http://superselma.bloggsida.se

 
Jessica

Jessica

14 oktober 2009 10:25

Synd att Latin står så långt borta, annars hade han nog fått flera barnvaktaruppdrag framöver! =D Kram kram

http://dromdansaren.blogg.se

 
Aramis

Aramis

14 oktober 2009 11:25

Hi hi - Latin är ju bara föööööör söööt :) Världens snällaste och lugnaste! Så spännande med körning framöver med Orvar! Kan bli hur kul som helst tror jag - sååå när ser vi dig och Latin på körtävling härnäst? Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

14 oktober 2009 23:51

Ylle: Ja, det känns nästan lyxigt!

Caroline: Som smort var det ; ) Hoppas det går bra, Latin brukar ju vara en klippa och alltid sköta sig! kram

Jessica: Ha ha, han får väl flytta upp till er som Aupair ; ) kram kram

Aramis: Ja visst är han! *love*
TÄVLING! Nä du, det dröjer! Jag måste ju kunna köra utan att välta alla koner innan jag visar mig på en tävlingsbana : ) Å så måste jag ha en annan vagn också!
kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se