Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Bra barnvakt!

Av Natalja - 13 oktober 2009 22:17

Latinen har fått vila idag. Matte har varit på återbesök i Silverhallen och lyssnat på Orvars alla härliga hästhistorier. Tanken är att dom ska dra igång en körkurs och det nappar jag ju gärna på. Att få möjligheten att köra i ridhus i höst/vinter tackar man ju inte nej till. 

Naturligtvis kommer vi inte svika vår nr 1:a körtränare, Christina! Nä, det här är bara ett kompliment Skrattande 

Oj va det var svårt att få ihop lediga helger för min del.

Man får väl helt enkelt säga att jag är ganska så uppbokad på alla möjliga olika jippon!


Orvar blev eld och lågor när han fick höra om Latin.

-"DEN hästen låter intressant", sa han.

-"Kan du komma på söndag, Natasha"?

Hi hi, jag är ganska van vid olika namn och stavningar.... Klart jag kunde komma på söndag!

Det ska bli spännande.


Latin har för övrigt agerat barnvakt idag Flört 


  


Erik tyckte att mamma var långtråkig som bara mockade, så han smet ut och matade Latin med äpplen.

Det måste ju bli en riktig hästkarl av honom Skrattande


 
ANNONS
 
Ingen bild

"Körtränaren"

13 oktober 2009 22:40

PUH! Trodde att jag var avskedad....
Du kommer att ha RIKTIGT roligt med "gubbarna" Orvar kan MASSOR och har miljoner härliga historier och Arne o Eva är supermysiga! Helt O.K som komplement!
/C

 
Ingen bild

Natalja

13 oktober 2009 22:45

Nääää du, oss blir du inte av med så lätt, hi hi!
Orvar verkar ha hur mycket som helst i bagaget.
Tror nog Latin kan gilla honom : )
När hinner vi träffas nästa gång tror du?

 
Ingen bild

ylle

14 oktober 2009 06:25

Kul att köra i ridhus!!!

 
Caroline

Caroline

14 oktober 2009 08:59

Spännande!! Det kommer säkert gå bra. Ni kör ju som smort nuförtiden ;) Kram

http://superselma.bloggsida.se

 
Jessica

Jessica

14 oktober 2009 10:25

Synd att Latin står så långt borta, annars hade han nog fått flera barnvaktaruppdrag framöver! =D Kram kram

http://dromdansaren.blogg.se

 
Aramis

Aramis

14 oktober 2009 11:25

Hi hi - Latin är ju bara föööööör söööt :) Världens snällaste och lugnaste! Så spännande med körning framöver med Orvar! Kan bli hur kul som helst tror jag - sååå när ser vi dig och Latin på körtävling härnäst? Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

14 oktober 2009 23:51

Ylle: Ja, det känns nästan lyxigt!

Caroline: Som smort var det ; ) Hoppas det går bra, Latin brukar ju vara en klippa och alltid sköta sig! kram

Jessica: Ha ha, han får väl flytta upp till er som Aupair ; ) kram kram

Aramis: Ja visst är han! *love*
TÄVLING! Nä du, det dröjer! Jag måste ju kunna köra utan att välta alla koner innan jag visar mig på en tävlingsbana : ) Å så måste jag ha en annan vagn också!
kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se