Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Stuart and his ball

Av Natalja - 15 februari 2010 23:24

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martina

16 februari 2010 09:11

Vilken skön lirare :) Spurten han gör i slutet är ju bara hel skön. KRAM

 
Aramis

Aramis

16 februari 2010 19:09

Jisses Amalia vilken liten levnadsglad filur! Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

16 februari 2010 23:08

Martina: Visst är han supersöt!!! En sån skulle Ellen ha ; )
Kramar

Aramis: Bolltokig hund har man ju hört talas om, men inte bolltokig ponny, hi hi
Kram kram

 
ylle

ylle

17 februari 2010 05:38

Det skulle ju heta "Stuart and his balls..." han managerar ju TVÅ bollar samtidigt! Helt sanslöst roligt! Vilken självmotionerande liten kille!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ann-Britt

Ann-Britt

17 februari 2010 11:40

Helt underbar! Den måste jag också lägga på min blogg. Ett gott skratt förlänger livet.

http://gustavsborgpre.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Natalja

17 februari 2010 23:08

Ylle: Ha ha... ja så skulle den ha hetat : ) Att en häst kan ha så kul med en boll! Undra om han har tittat för mycket på gårdens hundar?

Ann-Britt: Var så god!! Dela gärna med dig av denna lilla goding : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se