Direktlänk till inlägg 28 april 2010

I Vått och Torrt

Av Natalja - 28 april 2010 22:43

SJÄLVKLART börjar det regna när jag kör till stallet   

Visst är det bra med vatten nu när allt ska börja växa men måste det ner just precis när jag tänker ta en kort tur i skogen???


Men men, jag hoppade enkelt och lätt ner i regnbrallorna och tog på mig regnkappan. Tack vare detta småskvätte det bra. OM jag inte hade tagit några regnkläder alls.... hade det garanterat varit ösregn hela rundan runt   


Jag hade nästan förväntat mig en ganska stel och lite seg häst. Speciellt med tanke på att han gick lite kort med vänster fram på vägen in från hagen. Det märktes inte alls när jag väl satt upp. Han tågade på som ingenting.

Skrittade ganska länge innan traven. Lite försiktig start men sen hade vi en fin taktmässig trav. Härligt!!


Även galoppen kändes bra, det var efter galoppen vi stötte på ett bekymmer.

Jag red på hackamoret och plötsligt försvann huvudet framför mig.

Han liksom fällde in/ner huvudet och blev hur framtung som helst. Tycker att det är svårt att få upp huvudet med hacket.... fick släppa tyglarna och skänkla på honom för att han skulle komma ur denna märkliga ställning. Sen satte jag mig tungt i sadeln med lite lätt höjda händer och försöke få ihop och upp honom lite. Ja då, det lyckades till slut och då fick han avsluta på lååång tygel och skritt hem.


Lite blöt blev han allt.....

  


  

.... något han inte alls uppskattar   


Dock blev han snabbt på topphumör när jag berättade att "vi" i tidningen BLT idag   

(jo jag sa att laget var med....  men jag nämde inte att alla andra utan han var med på bilden...  )


  


"DEBUT. För första gången någonsin har Karlskrona Lyckå Ridklubb

ett lag i dressyrallsvenskan division I. I första omgången, som gick

i Kalmar, kom laget näst sist men i omgång två som avgjordes i Växjö

under helgen kom laget tvåa. Sista omgången och finalen avgörs på

Öland sista helgen i maj. I laget rider Natalja Karlsson på Latin,

Susanne Karlsson på Key Scarlet, Åsa Thelning på Charitan och

Sara Lidback på Navayo."


å så här fina var vi   


     

 
ANNONS
 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

29 april 2010 22:27

Hi hi :) Det är då typiskt att det alltid ska börja regna vid fel tillfälle... Hur som helst så ser din gosse nööjd och glad ut! Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se