Direktlänk till inlägg 28 april 2010

I Vått och Torrt

Av Natalja - 28 april 2010 22:43

SJÄLVKLART börjar det regna när jag kör till stallet   

Visst är det bra med vatten nu när allt ska börja växa men måste det ner just precis när jag tänker ta en kort tur i skogen???


Men men, jag hoppade enkelt och lätt ner i regnbrallorna och tog på mig regnkappan. Tack vare detta småskvätte det bra. OM jag inte hade tagit några regnkläder alls.... hade det garanterat varit ösregn hela rundan runt   


Jag hade nästan förväntat mig en ganska stel och lite seg häst. Speciellt med tanke på att han gick lite kort med vänster fram på vägen in från hagen. Det märktes inte alls när jag väl satt upp. Han tågade på som ingenting.

Skrittade ganska länge innan traven. Lite försiktig start men sen hade vi en fin taktmässig trav. Härligt!!


Även galoppen kändes bra, det var efter galoppen vi stötte på ett bekymmer.

Jag red på hackamoret och plötsligt försvann huvudet framför mig.

Han liksom fällde in/ner huvudet och blev hur framtung som helst. Tycker att det är svårt att få upp huvudet med hacket.... fick släppa tyglarna och skänkla på honom för att han skulle komma ur denna märkliga ställning. Sen satte jag mig tungt i sadeln med lite lätt höjda händer och försöke få ihop och upp honom lite. Ja då, det lyckades till slut och då fick han avsluta på lååång tygel och skritt hem.


Lite blöt blev han allt.....

  


  

.... något han inte alls uppskattar   


Dock blev han snabbt på topphumör när jag berättade att "vi" i tidningen BLT idag   

(jo jag sa att laget var med....  men jag nämde inte att alla andra utan han var med på bilden...  )


  


"DEBUT. För första gången någonsin har Karlskrona Lyckå Ridklubb

ett lag i dressyrallsvenskan division I. I första omgången, som gick

i Kalmar, kom laget näst sist men i omgång två som avgjordes i Växjö

under helgen kom laget tvåa. Sista omgången och finalen avgörs på

Öland sista helgen i maj. I laget rider Natalja Karlsson på Latin,

Susanne Karlsson på Key Scarlet, Åsa Thelning på Charitan och

Sara Lidback på Navayo."


å så här fina var vi   


     

 
ANNONS
 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

29 april 2010 22:27

Hi hi :) Det är då typiskt att det alltid ska börja regna vid fel tillfälle... Hur som helst så ser din gosse nööjd och glad ut! Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Tisdag 12 dec 21:46


   Snön som kom i söndags har idag regnat bort.  Ja det mesta har regnat bort.... allt är SÅ blött! Hästarna kan för tillfället inte gå i skogshagen för det är tokmycket ekollon där.  Jag har krattat och plockat mängder men det är fortfarande...

Av Natalja - Måndag 11 dec 21:30


    Eftersom vi bor i södra sverige så liknar våra vintrar mest en lååååång höst.  I söndags när jag vaknade var marken vit av snö. Inte allt mycket men fullt tillräckligt för att täcka marken och göra klampar i hästarnas hovar. I alla fall de...

Av Natalja - Lördag 9 dec 20:59


Igår blev jag ett år äldre.  Även om det inte är så mycket att fira så blir man ändå väldigt glad av uppvaktningen.    Jag hann med en kortare runda på Frami innan mörkret kom. Han var väldigt ivrig och hade svårt med tölten. Även vänster galop...

Av Natalja - Torsdag 7 dec 22:00


   Det är december och ute blåser det.  Regnet piskar mot rutan och jag har precis varit ute hos hästarna.  Jag hade inte ens tänkt rida, en ganska befriande tanke.  Walle fick massage och Frami lite förtroende övningar.  Jojje borstade jag...

Av Natalja - Tisdag 21 nov 21:45


 

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se