Direktlänk till inlägg 28 april 2010

I Vått och Torrt

Av Natalja - 28 april 2010 22:43

SJÄLVKLART börjar det regna när jag kör till stallet   

Visst är det bra med vatten nu när allt ska börja växa men måste det ner just precis när jag tänker ta en kort tur i skogen???


Men men, jag hoppade enkelt och lätt ner i regnbrallorna och tog på mig regnkappan. Tack vare detta småskvätte det bra. OM jag inte hade tagit några regnkläder alls.... hade det garanterat varit ösregn hela rundan runt   


Jag hade nästan förväntat mig en ganska stel och lite seg häst. Speciellt med tanke på att han gick lite kort med vänster fram på vägen in från hagen. Det märktes inte alls när jag väl satt upp. Han tågade på som ingenting.

Skrittade ganska länge innan traven. Lite försiktig start men sen hade vi en fin taktmässig trav. Härligt!!


Även galoppen kändes bra, det var efter galoppen vi stötte på ett bekymmer.

Jag red på hackamoret och plötsligt försvann huvudet framför mig.

Han liksom fällde in/ner huvudet och blev hur framtung som helst. Tycker att det är svårt att få upp huvudet med hacket.... fick släppa tyglarna och skänkla på honom för att han skulle komma ur denna märkliga ställning. Sen satte jag mig tungt i sadeln med lite lätt höjda händer och försöke få ihop och upp honom lite. Ja då, det lyckades till slut och då fick han avsluta på lååång tygel och skritt hem.


Lite blöt blev han allt.....

  


  

.... något han inte alls uppskattar   


Dock blev han snabbt på topphumör när jag berättade att "vi" i tidningen BLT idag   

(jo jag sa att laget var med....  men jag nämde inte att alla andra utan han var med på bilden...  )


  


"DEBUT. För första gången någonsin har Karlskrona Lyckå Ridklubb

ett lag i dressyrallsvenskan division I. I första omgången, som gick

i Kalmar, kom laget näst sist men i omgång två som avgjordes i Växjö

under helgen kom laget tvåa. Sista omgången och finalen avgörs på

Öland sista helgen i maj. I laget rider Natalja Karlsson på Latin,

Susanne Karlsson på Key Scarlet, Åsa Thelning på Charitan och

Sara Lidback på Navayo."


å så här fina var vi   


     

 
ANNONS
 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

29 april 2010 22:27

Hi hi :) Det är då typiskt att det alltid ska börja regna vid fel tillfälle... Hur som helst så ser din gosse nööjd och glad ut! Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se