Direktlänk till inlägg 28 april 2010

I Vått och Torrt

Av Natalja - 28 april 2010 22:43

SJÄLVKLART börjar det regna när jag kör till stallet   

Visst är det bra med vatten nu när allt ska börja växa men måste det ner just precis när jag tänker ta en kort tur i skogen???


Men men, jag hoppade enkelt och lätt ner i regnbrallorna och tog på mig regnkappan. Tack vare detta småskvätte det bra. OM jag inte hade tagit några regnkläder alls.... hade det garanterat varit ösregn hela rundan runt   


Jag hade nästan förväntat mig en ganska stel och lite seg häst. Speciellt med tanke på att han gick lite kort med vänster fram på vägen in från hagen. Det märktes inte alls när jag väl satt upp. Han tågade på som ingenting.

Skrittade ganska länge innan traven. Lite försiktig start men sen hade vi en fin taktmässig trav. Härligt!!


Även galoppen kändes bra, det var efter galoppen vi stötte på ett bekymmer.

Jag red på hackamoret och plötsligt försvann huvudet framför mig.

Han liksom fällde in/ner huvudet och blev hur framtung som helst. Tycker att det är svårt att få upp huvudet med hacket.... fick släppa tyglarna och skänkla på honom för att han skulle komma ur denna märkliga ställning. Sen satte jag mig tungt i sadeln med lite lätt höjda händer och försöke få ihop och upp honom lite. Ja då, det lyckades till slut och då fick han avsluta på lååång tygel och skritt hem.


Lite blöt blev han allt.....

  


  

.... något han inte alls uppskattar   


Dock blev han snabbt på topphumör när jag berättade att "vi" i tidningen BLT idag   

(jo jag sa att laget var med....  men jag nämde inte att alla andra utan han var med på bilden...  )


  


"DEBUT. För första gången någonsin har Karlskrona Lyckå Ridklubb

ett lag i dressyrallsvenskan division I. I första omgången, som gick

i Kalmar, kom laget näst sist men i omgång två som avgjordes i Växjö

under helgen kom laget tvåa. Sista omgången och finalen avgörs på

Öland sista helgen i maj. I laget rider Natalja Karlsson på Latin,

Susanne Karlsson på Key Scarlet, Åsa Thelning på Charitan och

Sara Lidback på Navayo."


å så här fina var vi   


     

 
ANNONS
 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

29 april 2010 22:27

Hi hi :) Det är då typiskt att det alltid ska börja regna vid fel tillfälle... Hur som helst så ser din gosse nööjd och glad ut! Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se