Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Ett stort TACK till alla!

Av Natalja - 14 juni 2010 22:46

Åh va jag blir glad av att läsa alla glada, snälla, trevliga och uppmuntrande kommentarer   


Jag tackar er alla här på en och samma gång!

Latin har fått ta det lugnt idag. Vi tog bara en skrittrunda på ca 30 minuter. Han var aningens stel de första stegen men sen skrittade han på bra framåt.


Måste bara få visa en till bild från gårdagen.

Hi hi, visst syns det att han är nöjd   

(bilden är tagen när vi skrittar ut från precisionen)

Kolla in läpparna, helt vita å det sänkta huvudet!


  


Ta gärna en titt på de underbart fina BILDERNA som Nina tog under tävlingen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla

15 juni 2010 12:13

Härliga bilder och jättefina hästar!

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

15 juni 2010 15:58

Åhhh vilken mysLatin :o) Han ser såååååååå nöjd ut! Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

15 juni 2010 23:13

Ulla: Tack så mycket!!

Aramis: Hi hi, ja visst ser han glad ut : )
Lille man, gör så gott han kan!!
kram kram

 
Nina

Nina

16 juni 2010 06:01

och fler bilder kommer ;)
maaaassa bilder på Latin!
Du får skicka mig din mail så jag kan maila över dom i orgnialstorlek :)
Kram

http://www.ninabjorkhem.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se