Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

En hälsning från Latin

Av Natalja - 28 juni 2010 22:31

  


Han hälsar och säger att det skönt med semester. Bara sola, slappa och äta gräs.

Han lider då inte av att gå i hagen i alla fall   


  


Tog ett par travsteg på väg in från hagen.

Stelare häst får man leta efter   


Jag tar tacksamt emot all info och tips angående Erlichias och behandlingar.

Lämna din mailadress här eller maila mig natalja@ikett.com


Känns han inte bättre efter denna korta vila, kommer jag att ringa veterinär Göran Rydén i Stenestad.

 
ANNONS
 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

29 juni 2010 01:19

Natalja! Du gör HELT rätt i att ringa till Göran Rydén! Han är mycket kompetent och duktig. Känner flertalet som jobbar där och vill du så kan jag möta upp er där för att vara med som sällskap. Hade jag varit du hade jag ringt redan nu - det är inte fel att åka iväg och kolla igenom honom. Många kramar till er båda

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Scilla

29 juni 2010 11:04

Ja tycker absolut att du ska åka in med honom redan nu. Håller tummarna för er bägge!

 
Linda

Linda

29 juni 2010 11:32

Vad tråkigt att han har blivit sämre! Det är aldrig roligt när de inte är fräscha men jag tycker du gör helt rätt som kollar upp honom.
Inte roligt att kräva en massa jobb av dem om de ej mår bra.
Håller tummarna för att det ordnar sig!

http://www.cheran.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se