Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Förlåt...

Av Natalja - 29 juni 2010 22:46

Jag ber om ursäkt för att jag är lite dålig på att svara på kommentarerna just nu. Lovar bot och bättring.


Det känns bara lite tungt...

Tänk, jag som tyckte att Latin gick sååå bra på träningen den 18:e men ju mer jag tittar på filmen ju knackigare ser han ut   


Hur som helst så släpte jag ut hästarna i morse. Då gick Latin riktigt bra!

Det är vänster bog som är stum och han tar ett något förkortat steg där.

I morgon ska jag massera honom för att känna igenom hela kroppen.

Tänkte även ringa hovslagaren, för det är snart dags att sko igen. Han har skott Latin i 10 år och vet exakt hur benen brukar kännas (förra gången sa han till o med att han var ovanligt smidig) Tänkte planera in ett besök i Stenestad under min första semestervecka, om det kan passa Herr Rydén.


Hoppas att det inte är så illa med min Lille Latin som jag befarar.

Är nästan inställd på att det här är slutet på våra äventyr   


  

 
ANNONS
 
Therre

Therre

30 juni 2010 14:17

Det känns så himla tråkigt att läsa om Latins stelhet, men jag kom att fundera out of the blue liksom. Bara en tanke som slog mig precis nu: Eftersom han gick så bra på träningen och även efterföljande dagar kan det inte vara så att han då kom loss i kroppen och nu arbetat på ett lite annat sätt och kanske överansträngt sig?
Är ingen expert på det här utan bara en tanke.
Jag håller tummen för att det inte är något allvarligt nu när allt börjat gå så fint för er.
Kram kram

http://therre.bloggagratis.se

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

30 juni 2010 17:09

Efter att ha studerat din video kan jag inte annat än hålla med dig :-( Men jag TROR att du rider i en kanske något för långsam trav, den traven gör att Latin (och för den delen alla hästar) ser lite halvknackiga ut. Om han får blåsa på i lite friskare tempo - tror du inte att han blir mindre knackig? Håller alla tummar och tår för att din känsla är helt åt skogen fel och att Latin bara är "vardagsstel" - det vill säga inget allvarligt. Jag finns ett telefonsamtal bort om du behöver prata! Många kramar

http://aramise.bloggagratis.se

 
Emily

Emily

30 juni 2010 18:11

Tycker med att han ser lite knackig ut, men som föregående - kanske han går i undertempo?
Vad säger din tränare?
Hoppas att det inte är ngt allvarligt!
Många tröstkramar!

http://emiiily.blogspot.com

 
Maria

Maria

30 juni 2010 21:56

Men näää söta fina lilla Latin! Jag håller tummarna för er och hoppas att ni har massor av äventyr kvar!
Kram.

http://miias-maria.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se