Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Äntligen Gräs!

Av Natalja - 12 juli 2010 22:57

Åkte ganska tidigt till stallet idag, tänkte slippa den värsta värmen.

MEN det var hur varmt som helst på en gång liksom...

Mockade, packade hö och tänkte sen plocka in Latin, när jag ser att han går riktigt illa. Jag skippade ridningen helt, han hade dessutom en sko som var aningens för lös.

Istället hjälpte jag till att stängsla vallen, så nu får hästarna beta.

Gissa om de var glada   

Bella skuttade av lycka, Latin stapplade fram   Inte nog med det, senare idag ringde hovslagaran och sa att han var sjuk och kunde inte komma i morgon...

Han lovade att försöka komma på onsdag istället.

Annars blir det veterinärbesök med 3 och en halv sko   


Gött med gräs


  


  


Fast klöver är snäppet bättre!

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

13 juli 2010 18:53

Åh vad jag hade velat vara där och titta. Får bli nästa år...
Trevlig blogg du har - ligger som ett bokmärke!

http://saraconnemara.wordpress.com

 
Ewa

Ewa

13 juli 2010 19:00

På Falsterbo såklart - lyckades skriva i fel inlägg!
*HAHA*

http://saraconnemara.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se