Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Nu är det höst!

Av Natalja - 20 september 2010 23:51

  


Tänkte ta en promenix med Latinen.... men det bara regnade!


  


Så han fick gå in och äta hö istället   


  


Obs!! Bilden är ca 1,5 år gammal när täcket var nytt och rent.

Ja, han hade samma grimma och just detta täcke även idag, men ni får tänka er väldigt mycket regn (havsregn som kommer på sidan) och många rullningar i hagen, så får ni en ungefärlig bild av hur han såg ut ikväll   


I morgon kanske... !


 
ANNONS
 
Nina

Nina

21 september 2010 11:49

Ja sabla regn! Jag skulle iväg och provrida en häst men det gick ju inte :(

Affe har samma täcke, väldigt bra ;)

Kram

http://www.justonepicture.blogg.se

 
Ingen bild

Natalja

21 september 2010 22:52

Nina: Hum, det är nog bara att vänja sig. Jag tror det kommer att bli en blöt höst : / Men jag har köpt ett kanonbra regnställ så jag klarar mig! He he Hoppas du får provrida hästen en annan regnfri dag : ) Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se