Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Nu är det höst!

Av Natalja - 20 september 2010 23:51

  


Tänkte ta en promenix med Latinen.... men det bara regnade!


  


Så han fick gå in och äta hö istället   


  


Obs!! Bilden är ca 1,5 år gammal när täcket var nytt och rent.

Ja, han hade samma grimma och just detta täcke även idag, men ni får tänka er väldigt mycket regn (havsregn som kommer på sidan) och många rullningar i hagen, så får ni en ungefärlig bild av hur han såg ut ikväll   


I morgon kanske... !


 
ANNONS
 
Nina

Nina

21 september 2010 11:49

Ja sabla regn! Jag skulle iväg och provrida en häst men det gick ju inte :(

Affe har samma täcke, väldigt bra ;)

Kram

http://www.justonepicture.blogg.se

 
Ingen bild

Natalja

21 september 2010 22:52

Nina: Hum, det är nog bara att vänja sig. Jag tror det kommer att bli en blöt höst : / Men jag har köpt ett kanonbra regnställ så jag klarar mig! He he Hoppas du får provrida hästen en annan regnfri dag : ) Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se