Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Tomt med sjöutsikt...

Av Natalja - 23 november 2010 22:26

... brukar vara attraktiva.

Men när en hel by håller på att drukna är det inte lika fint!


Artikel i BLT


Det här är vår avfart...


  


Å det blev värre framåt kvällen.


  


Jag parkerade bilen på andra sidan E:22an, tog på mig regnkläderna och GICK hem (ja, annars hade jag varit hemma betydligt senare än vad jag redan var   ) Det var milslånga köer som ringlade sig över det blöta landskapet.

Det var så illa att jag inte ens tog mig till stallet ikväll   

Jag hade nog kommit fram till slut, men jag hade lika väl kunnat hamna i den blöta åkern som vår granne gjorde.


Kolla in detta FILMKLIPP 

Det börjar med en blomsteraffär i Jämjö och slutar med E:22an genom Ramdala.


Å nu hotar vädergubbarna med snö också....


 
ANNONS
 
tessan

tessan

24 november 2010 05:16

Kunde inte låta bli att skratta lite när jag körde hem från jobbet igår vid 4.. Tänkte undra hur Natalja löser detta! Kör försiktigt idag, är blixter halt!

http://roxette.bloggagratis.se

 
Emily

Emily

24 november 2010 09:13

Oj jisses vad mkt vatten! Hur är det idag när de är snö och is ute? :S

Svar på tidigare: hade varit jätte snällt om du hade kunnat det. Men förstår om du har mkt annat. :)

http://emiiily.blogspot.com

 
ylle

ylle

24 november 2010 09:32

Så vedervärdigt! Ja naturens krafter står över allt annat. Och värre lär det bli *krax krax*

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Scilla

24 november 2010 10:59

Jag lyckades köra igenom när vattnet forsade över vägen och ingen polis hade kommit på plats... det var lite läskigt för jag var där helt ensam och visste inte ifall det gick att köra igenom. Mina hagar har blivit sjöar så nu har jag både sjö och havsutsikt de du ;-)

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

24 november 2010 11:32

Himmel och pannkaka :-o Kan bara komma på följande lilla fras: simma lugnt! Kramkram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Izza

24 november 2010 15:04

Jisses!
Lite väl mycket vatten på en och samma plats måste jag säga.
Här är snöstorm i stället, men det känns faktiskt bättre. Snön ger iaf lite ljus...

 
Therre

Therre

24 november 2010 22:33

Jag har hatat den snö som kommit här uppe hos mig, men jag gillar nog mer snö än regn i massor. Det är liksom lite lättare att hantera än vatten :P
Smart drag att gå sista biten än att utsätta dig för livsfara!

http://therre.bloggagratis.se

 
rackemarie

rackemarie

25 november 2010 12:26

Hoppas vattnet försvinner snabbt. Ser verkligen inte roligt ut. Hos oss har vi minst en halvmeter snö och den lär inte förvinna (gnäll,gnäll).

http://rackemarie.bloggagratis.se

 
ylle

ylle

26 november 2010 11:19

Du har fått en bloggblomma av mig. Men det kanske skulle ha varit en näckros?? (ursäkta att jag skämtar om vatten, det var inget roligt alls)

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se