Direktlänk till inlägg 27 december 2010

Kallt utan jacka!

Av Natalja - 27 december 2010 22:24

Latin såg inte ut som han tog någon skada av gårdagens snöpromenad.

Lika bra att låta honom röra på sig idag också å vi fick sällskap med oss ut.

Malin och Bella gjorde sig klara för första ritten på ca en månad. Bella har fått vila, dels pga snön (inga snösulor = klampar) och för att hon gått mycket i höst.


Kärleksparet såg så lyckliga ut när de fick gå iväg tillsammans.

Vi valde vägen mot Åby/Byfallet.

När jag mockade hängde jag av mig den varma klumpiga vinterjackan och tog på mig en fleecetröja till över den andra. Glömde väl bort att byta tillbaka till jackan och red iväg med bara dubbla fleecetröjor i -10 grader. Det gick väl an när vi skrittade mellan husen, men sen över åkrarna..... burr, då var det inte så varmt längre.


Hästarna hade inget emot kylan, de var bara glada att få komma ut!

Jag däremot får nog krypa ner under duntäcket nu så jag får upp kroppstempen lite   


 


(bild från Sälen 2008, inte Blekinge   )  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se