Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Tung helg : (

Av Natalja - 13 februari 2011 13:28

Trots strålande sol var det igår mycket svårt att känna någon glädje.

Tror många med mig fortfarande inte kan förstå det tragiska som hänt.

Beskedet kom som en chock, vi har förlorat vår coach, vår lagmedlem och klubbkamrat. Saknaden är redan enorm....  

Sänder här en varm TANKE till familj och vänner!


Vardagen är svårt att hantera efter en sådan här händelse. Livet är så skört.


Istället för en massa text kommer här istället lite bilder från gårdagens ritt.

Solen sken men det kändes ändå så kallt och tomt inombords.


  


  


           


  


               


Ta hand om varandra!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Izza

13 februari 2011 15:17

Kram

 
tessan

tessan

13 februari 2011 17:06

Jag kan inte heller fatta att det är sant..
Varför hon?? Varför???

http://roxette.bloggagratis.se

 
Therre

Therre

13 februari 2011 22:19

Många kramar!

http://therre.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Scilla

14 februari 2011 10:49

Ja det är så svårt att förstå att en sådan eldsjäl är borta. Det är så tungt. Alla mina tankar går till hennes familj.

 
Ingen bild

Natalja

16 februari 2011 22:46

Kram allihopa!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se