Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Nollad

Av Natalja - 24 februari 2011 22:42

Nej! Tyvärr är det inte vädret och temperaturen jag pratar om, det är fortfarande - 6 grader här (någonting måste ha hängt upp sig eller så).

Jag känner mig nollad som ryttare, speciellt dressyrryttare.

En tråkig känsla av likgiltighet har kommit över mig.

Att bara åka till stallet för att mocka, packa hö och ta in ett par hästar, känns såååååå otillräckligt. Konstigt nog har jag samtidigt en känsla av lugn eftersom jag inte har några "måsten" eller "dead-lines" som jag måste hinna med.... Märkligt! 


Så känner jag idag, men förhoppningsvis har det gått över tills i morgon.

Vila idag, skritt i morgon.... spännande värre *NOT*   


Jag får väl helt enkelt titta tillbaka på gamla dressyrbilder och hoppas att min häst blir ok igen.... annars får vi fortsätta skritta och skritta och skritta....


  


  


    


  


     


  


   
ANNONS
 
Therre

Therre

25 februari 2011 15:26

Åh jag vet så väl den där känslan, men man hittar tillbaka, det gör man. Det är inte en fråga OM utan NÄR :) (Tror även att vädret kan bidra till känslan)
Du är så duktig och kämpar varje dag och ger verkligen Latin allt han behöver och lite till, fortsätta kämpa Natalja!
Många kramar

http://therre.bloggagratis.se

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

28 februari 2011 10:08

Vännen! Jag skickar iväg hundra styrkekramar och hoppas att du snart är på plus igen! Hur som helst så tror jag precis som Therre säger att vädret gör sitt! Kämpa på! KRAM

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

1 mars 2011 22:42

Therre: Tack snälla du! Jag tror dock att vår (eller min) väg tillbaka är lång. Jag har tappat så otroligt mycket på att inte rida "på riktigt" men men, så småningom hoppar jag kanske i tävlingskavajen igen : ) Många kramar

Aramis: Tusen tack!!! Ja ni har säkert rätt båda två, när det blir bättre och varmare väder så blir allt både lättare och roligare : )
kram kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se