Direktlänk till inlägg 18 maj 2011

Fluga i näsan?

Av Natalja - 18 maj 2011 22:36

Så, då har vi genomlidit husvisning nr 2.
Inte nog med att man ska vara dö-nervös, man måste städa och putsa innan så alla spår efter två luddig jyckar försvinner!

Men så har det gett resultat också. Vi har fått in det första budet så det verkar lovande!! Än så länge kan vad som helst hända men vi är ett steg närmare husbyte!


Eftersom vi inte får vara hemma vid visningarna så körde vi till McDonalds å åt skräpmat! Visst är det gått någon gång då och då men just nu är jag mest sugen på tomater?!? Bättre det är sötsaker i alla fall   


Kom iväg tidigt till stallet och gjorde klart boxen innan jag tog in en styck brun valack! Han såg slö ut idag, kanske berodde det på att han fått lite mer gräs i sin hage som han förmodligen har vräkt i sig heeeela dagen.

Men jag fick om sadelgjorden och det fick Malin med på sin fux. Hon hade också ökat i bukomfång idag, ja de såg lika gravida ut som jag, ha ha!


Vi tog en lugn skrittrunda på långa tyglar, jag och Latin i alla fall. Bella dansade fram och tillbaka över vägen och hade nog hellre hållt ett högre tempo.

Latin trivs som promenadhäst men fick nog något i näsan eller nått. För han började skaka och rista på huvudet. Frustade och höll på till han plötsligt uppfunnit en ny "tygel-fattning"


 

Ja, det är väl tur att man har en lugn och snäll häst (förutom att han höll på att välta när han skakade så på huvudet) så det var bara att prooooa lite och rätta till tyglarna.

Tror han blev rätt paff själv när han plötsligt kände något på örat, hi hi.


Resten av vägen hem gick han utan att leka jordbävning.

Bella fick gå ett par varv på banan innan hon var klar. Å Latin ville inte skiljas åt för att gå in i stallet, nej han ville hellre hänga med upp på banan. Ha, det trodde jag inte om honom, men så var det nog Bella som drog och inte ridbanan!


 
 
Ingen bild

E-K

19 maj 2011 12:36

Vad kul att ni fått bud! :) Vi har provat å sälja vårt privat nu, men ska nog ta mäklare istället för nu jag vill bara bli av med det!
Ska vi ses på banan någon dag? :D

 
Ingen bild

Natalja

19 maj 2011 22:27

Enligt mäklaren är det svårt att sälja hus nu, det finns FÖR många just nu. Vi hade fem stycket på visningen igår och det tyckte han var många!!
Hoppas det går bra med er försäljning!

Ja, vi kan väl bestämma någon kväll (eller helg)Vad passar dig bäst?

 
Torill

Torill

20 maj 2011 07:05

Hej, det var en stund sedan jag var här inne upptäckte jag. :) Grattis till graviditeten. Visst kör du Latin med vagn också? Perfekt när magen växer och det blir knöligare att ta sig upp. =) Vill även passa på att önska lycka till med husförsäljningen, jag har inte följt med såpass att jag vet varför ni säljer, men vi är som av en händelse i precis samma sits med vår villa då vi letar hästgård i stället. I dag kommer de och fotograferar och första visningen är om ett par veckor. Pust.

http://frassehubbevera.blogspot.com

 
Ingen bild

Natalja

23 maj 2011 22:48

Torill: HeJ! Det var länge sen men jag minns dig och din fina Frasse som om det vore igår!
Ja du har helt rätt. Jag kör Latin! Jag har tyvärr inte plockat fram vagnen än sen vinterförvaringen men snart är det dags : )

Ja vi säljer av samma anledning. Vi har fått erbjudande att köpa ett släkt-hus på landet där jag så småningom kan ha Latin. Just nu finns det inget stall eller hagar men möjligheterna finns!

Lycka till med försäljningen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards