Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

Över stock och sten

Av Natalja - 14 juni 2011 22:23

  Bella har nu gått grim-lös sen i lördags. Det har gått bra, inga problem att fånga henne och hon har inte blivit irriterad i ögonen av flugor trots avsaknaden av flugpannband.

I dag när jag kom till hagen hade även Latin tagit av sig sin grimma. Han var lite rinnig i ögonen men tack vare dagens blåst så har nog inte insekterna vara så elaka.

Vi hittade grimman vid björkarna. Han har väl kliat av den. Märkligt nog var spännet uppknäppt!


Hur som helst, fångade jag honom utan större problem och vi gjorde hästarna klara för en ridtur. Innan vi satt upp fick de en dust med myggmedel.


Malin är redo att sitta upp!


 


Jag letade efter något lämpligt hjälpmedel så jag också kunde ta mig upp.

Har testat allt från vedklabbar till snöblad... Idag blev det en stoooor sten.  


   


Vi tog en välkänd runda, får leta fram nya ridvägar till helgen när vi har lite mer tid på oss. Vid "Tyskens stuga" ligger där en liten stock. Den skuttade vi över en gång. Bella tyckte det var jättekul!! Sen tog vi en liten galopp och jag får numera sitta ner och luta lite tillbaka för att det inte ska skumpa så mycket i magen.

Den är liksom i vägen!!!Sen skrittade vi hemåt och hann samla på oss ca 150 mygg var!!

Bella hade till o med lyckats bli lite svett idag. Latin var väl lite blöt under sadelgjorden bara.


Efter lite mer myggmedel fick de gå ut igen.  

Latin traskade iväg med långa kliv. Oj, han skulle visst vattna gräset! När han var klar, klev han vidare mot solnedgången....  


 

I morgon kommer Hovslagaren.

Undra vad han tycker om att sko på en gårdsplan

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

15 juni 2011 17:42

Va där förra året också och det var riktigt kul. Två av våra kompisar kör också så då blir det extra kul :) Sen är det skönt att bara komma iväg också ;)Hästarna ser ut att ha det mysigt på betet, är det utanför ert i Ramdala eller? Grattis till husförsäljningen förresten:)

http://www.finpixia.se

 
Ingen bild

Natalja

20 juni 2011 23:08

Sandra: Klarade ni er från regnet? Roger stannade kvar hemma efter att ha kollat in väderleksrapporten.
Hästarna stormtrivs på betet.
Ja visst, det är utanför vårt blivande hus i Vinberga : )
Tack så mycket!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se