Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Nattfrost

Av Natalja - 13 oktober 2011 16:31

Å jag kunde inte hitta varken mössa eller vantar när jag skulle ut i morse!!

Men tro inte att de lurviga hästarna fryser för det! Nä då. Där stod en stor brun inne på logen och väntade och en liten var utanför och drack vatten.

Båda har fått en mysig björnpäls så de håller säkerligen värmen så länge de är torra!!


Jag passade på att fota gossarna i det fina höstvädret.


Är inte hösten underbar!!Vänta på mig, matte!!

 


Å så går han förbi!! Vilken typ.

Damerna först, Latin!!

 


Världens gosigaste shettis! Han vill bara kramas och killas hela tiden.

 


Latin spanar in i skogen, hörde han kanske grävlingen?

 


Eller står han bara och småsover?

  


Är jag inte sötast i stan?

 


Sen lekte vi "leta äpplen i skogen"

En väldigt uppskattad lek!

 


Latin har en nos som en blodhund och hittar varje äpple som matte har gömt undan!!

 


Äppeljuice?

 


Sen gick jag in på logen för att mocka ut nattens högar. Latin stannade i solen.

 


Där stod han en lång stund och bara mös.

Lille Jojje hängde med in men han ville inte hjälpa till att mocka, nej han skulle bara kela! Goaste lilla hästen!!

    

När hästarna hade fått sin del av "matte-tiden" tog jag med vovvarna ut.

Vi gick en liten runda i långsamt mak. Jag har ju lite svårt att hålla tempot uppe. Tycker att dessa två gamla damerna också borde lugna ner sig, men inte då!!Xera tycker att det är lite tråkigt att korna har åkt hem. Nu har hon bara kaninen att hålla ordning på (och så hästarna förstås)

  

 

Lexie är lika glad vad som än händer. Hon tycker att det är toppen att matte är hemma nu. Då kan hon få kela nästan hela tiden!


Undra vad de säger när bäbis kommer?

En liten typ som stjäl all uppmärksamhet, eller en till som kan busa och gosa?

Ja, nu är det inte långt kvar.... 10 dagar enligt beräkningarna!!

I morgon ska jag till Barnmorskan och höra när hon tror att den tänker trilla ut.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla

14 oktober 2011 11:07

Åh, vilka fina bilder! Hösten är verkligen härlig när det är bra väder. Så vackra färger! Spännande med bäbis, nu kan han/hon komma närsomhelst ju:-)!

 
Therre

Therre

14 oktober 2011 14:38

Riktigt pälsbeklädda hästar är ju så himla mysigt :)
Spännande med bebisen så nära nu!!
Kram

http://therre.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

15 oktober 2011 11:20

Ulla: Visst är hösten fantastisk : ) Ja, nu kan bäbis titta ut precis vilken dag som helst!

Therre: Nallebjörnar ÄR mysiga, hi hi. Fast i morse hade Latin sovit i en stor bajs, då var inte pälsen lika go!! Får gå ut och göra honom fin igen : )
Det är nästan FÖR spännande det här med förlossning å sånt! Hu, jag är mest rädd att vattnet ska gå på Coop i kassakön eller något liknande!

kram kram

 
ylle

ylle

17 oktober 2011 20:36

Finaste hästarna i vackra höstvädret! Så spännande att bebis-tittut närmar sig!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se