Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Nattfrost

Av Natalja - 13 oktober 2011 16:31

Å jag kunde inte hitta varken mössa eller vantar när jag skulle ut i morse!!

Men tro inte att de lurviga hästarna fryser för det! Nä då. Där stod en stor brun inne på logen och väntade och en liten var utanför och drack vatten.

Båda har fått en mysig björnpäls så de håller säkerligen värmen så länge de är torra!!


Jag passade på att fota gossarna i det fina höstvädret.


Är inte hösten underbar!!Vänta på mig, matte!!

 


Å så går han förbi!! Vilken typ.

Damerna först, Latin!!

 


Världens gosigaste shettis! Han vill bara kramas och killas hela tiden.

 


Latin spanar in i skogen, hörde han kanske grävlingen?

 


Eller står han bara och småsover?

  


Är jag inte sötast i stan?

 


Sen lekte vi "leta äpplen i skogen"

En väldigt uppskattad lek!

 


Latin har en nos som en blodhund och hittar varje äpple som matte har gömt undan!!

 


Äppeljuice?

 


Sen gick jag in på logen för att mocka ut nattens högar. Latin stannade i solen.

 


Där stod han en lång stund och bara mös.

Lille Jojje hängde med in men han ville inte hjälpa till att mocka, nej han skulle bara kela! Goaste lilla hästen!!

    

När hästarna hade fått sin del av "matte-tiden" tog jag med vovvarna ut.

Vi gick en liten runda i långsamt mak. Jag har ju lite svårt att hålla tempot uppe. Tycker att dessa två gamla damerna också borde lugna ner sig, men inte då!!Xera tycker att det är lite tråkigt att korna har åkt hem. Nu har hon bara kaninen att hålla ordning på (och så hästarna förstås)

  

 

Lexie är lika glad vad som än händer. Hon tycker att det är toppen att matte är hemma nu. Då kan hon få kela nästan hela tiden!


Undra vad de säger när bäbis kommer?

En liten typ som stjäl all uppmärksamhet, eller en till som kan busa och gosa?

Ja, nu är det inte långt kvar.... 10 dagar enligt beräkningarna!!

I morgon ska jag till Barnmorskan och höra när hon tror att den tänker trilla ut.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla

14 oktober 2011 11:07

Åh, vilka fina bilder! Hösten är verkligen härlig när det är bra väder. Så vackra färger! Spännande med bäbis, nu kan han/hon komma närsomhelst ju:-)!

 
Therre

Therre

14 oktober 2011 14:38

Riktigt pälsbeklädda hästar är ju så himla mysigt :)
Spännande med bebisen så nära nu!!
Kram

http://therre.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

15 oktober 2011 11:20

Ulla: Visst är hösten fantastisk : ) Ja, nu kan bäbis titta ut precis vilken dag som helst!

Therre: Nallebjörnar ÄR mysiga, hi hi. Fast i morse hade Latin sovit i en stor bajs, då var inte pälsen lika go!! Får gå ut och göra honom fin igen : )
Det är nästan FÖR spännande det här med förlossning å sånt! Hu, jag är mest rädd att vattnet ska gå på Coop i kassakön eller något liknande!

kram kram

 
ylle

ylle

17 oktober 2011 20:36

Finaste hästarna i vackra höstvädret! Så spännande att bebis-tittut närmar sig!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se