Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

I väntans tider

Av Natalja - 19 oktober 2011 22:05

Har provat att mocka lite i hagen för att se om det kunde få bäbis att titta ut! 
Det är visserligen ett par dagar kvar innan den är helt färdigbakad men nu tycker jag att den gäääääärna får komma ut! Har börjat tröttna på att vanka runt som en stor flodhäst som alltid är trött!

Orkade bara köra ut 2 kärror men skit är det gott om, så det är väl bara att fortsätta i morgon, he he


   

Vovvarna fick hänga med ut men gamlingen Xera har gått och blivit halt. Vet inte riktigt vad det beror på men det verkar som hon har sträckt sig eller något liknande uppe vid "bogbladet".

Därför öppnade jag bagaget på Silver, hämntade Latins "BackOnTrack" ryggvärmare och la den där bak.

Vovvarna hoppade genast in och tyckte det var varmt och mysigt!


     

Puss på dig morsan!!


Sen gick vi in och vilade!

I morgon ska jag se om jag kan plocka lite äpplen och lägga i källaren. Hästarna uppskattar säkert lite äpplen senare i vinter och vi har ju som jag visat tidigare OBEGRÄNSAT med äpplen. Synd om de bara ska ligga och bli dåliga i gräsmattan.


Ja just det... Måste mocka lite på logen också. Skiten har jag hivat ut varje dag men pojkarna har ju även flyttat in pissoaren så nu är det hög tid att mocka ut den halmen som blivit blöt.


Sov gott! Det ska i alla fall jag göra!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se