Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Grabbarna Grus

Av Natalja - 23 november 2011 13:33

Att tre så olika hästar kan passa så bra ihop.

För att unvika att Walle (Fölsingen) skulle bli utan mat eller inträngd i något hörn, så gav jag hästarna hö ute första dagarna. Höet förvaras ovanför lösdriften så jag kastar ju ner balarna inne på logen.

Igår när jag klättrade ner från logen stod alla tre hästarn och åt ur samma hög.

Så istället för att bära ut höet la jag det längde den inre väggen.

Latin fick naturligtvis störst hög.


Jag gjorde likadant med kvällsmaten och givetvis även i morse.

När hundarna har fått sin förmiddagspromenad, gick jag tillbaka till hästarna för att fylla på vatten och mocka.

Då var det bara en liten häst kvar på logen... Jojje. Han stod där och smaskade på höet som var kvar.

Gissa vem som kommer att bli tjockast i vinter?

Min idé att lägga höet på foderbordet funkar liksom inte eftersom Latin envisas med att putta ner allt hö.


När vattenbaljan var full och halmen ren, lämnade jag Jojje ätandes och gick runt hagen för att kolla in de andra två. Jojje hörde ju att jag gick iväg och trodde nog att jag skulle ge de andra äpplen... så han kom springandes i full fart.


Jag tog snabbt fram kameran och fick med alla 3 på samma bild!!


 


Men Jojje fick inte stå i täten så länge, ligaledaren Latin körde iväg honom.


 


Blir det inga äpplen??? frågar Latin


 


Nä hä... då var jag inte så intressant längre så han traskade iväg.

Jojje kom tillbaka, mest bara för att visa hur liten och söt han är.


   


Undra varför han ALLTID har mat i pälsen?

När liten shettis till slut lämnade platsen vågade sig Walle fram.

 

Han ville bara gosa men det är lite svårt med ett elstaket ivägen.
Vi pratade lite om ditten och datten, förmodligen var det inget som intresserade honom. Han gick bort mot Latin och utövade lite middagsYoga istället.

 

Latin, Jojje och Walle... vilket gäng!!
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Tisdag 12 dec 21:46


   Snön som kom i söndags har idag regnat bort.  Ja det mesta har regnat bort.... allt är SÅ blött! Hästarna kan för tillfället inte gå i skogshagen för det är tokmycket ekollon där.  Jag har krattat och plockat mängder men det är fortfarande...

Av Natalja - Måndag 11 dec 21:30


    Eftersom vi bor i södra sverige så liknar våra vintrar mest en lååååång höst.  I söndags när jag vaknade var marken vit av snö. Inte allt mycket men fullt tillräckligt för att täcka marken och göra klampar i hästarnas hovar. I alla fall de...

Av Natalja - Lördag 9 dec 20:59


Igår blev jag ett år äldre.  Även om det inte är så mycket att fira så blir man ändå väldigt glad av uppvaktningen.    Jag hann med en kortare runda på Frami innan mörkret kom. Han var väldigt ivrig och hade svårt med tölten. Även vänster galop...

Av Natalja - Torsdag 7 dec 22:00


   Det är december och ute blåser det.  Regnet piskar mot rutan och jag har precis varit ute hos hästarna.  Jag hade inte ens tänkt rida, en ganska befriande tanke.  Walle fick massage och Frami lite förtroende övningar.  Jojje borstade jag...

Av Natalja - Tisdag 21 nov 21:45


 

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se