Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Grabbarna Grus

Av Natalja - 23 november 2011 13:33

Att tre så olika hästar kan passa så bra ihop.

För att unvika att Walle (Fölsingen) skulle bli utan mat eller inträngd i något hörn, så gav jag hästarna hö ute första dagarna. Höet förvaras ovanför lösdriften så jag kastar ju ner balarna inne på logen.

Igår när jag klättrade ner från logen stod alla tre hästarn och åt ur samma hög.

Så istället för att bära ut höet la jag det längde den inre väggen.

Latin fick naturligtvis störst hög.


Jag gjorde likadant med kvällsmaten och givetvis även i morse.

När hundarna har fått sin förmiddagspromenad, gick jag tillbaka till hästarna för att fylla på vatten och mocka.

Då var det bara en liten häst kvar på logen... Jojje. Han stod där och smaskade på höet som var kvar.

Gissa vem som kommer att bli tjockast i vinter?

Min idé att lägga höet på foderbordet funkar liksom inte eftersom Latin envisas med att putta ner allt hö.


När vattenbaljan var full och halmen ren, lämnade jag Jojje ätandes och gick runt hagen för att kolla in de andra två. Jojje hörde ju att jag gick iväg och trodde nog att jag skulle ge de andra äpplen... så han kom springandes i full fart.


Jag tog snabbt fram kameran och fick med alla 3 på samma bild!!


 


Men Jojje fick inte stå i täten så länge, ligaledaren Latin körde iväg honom.


 


Blir det inga äpplen??? frågar Latin


 


Nä hä... då var jag inte så intressant längre så han traskade iväg.

Jojje kom tillbaka, mest bara för att visa hur liten och söt han är.


   


Undra varför han ALLTID har mat i pälsen?

När liten shettis till slut lämnade platsen vågade sig Walle fram.

 

Han ville bara gosa men det är lite svårt med ett elstaket ivägen.
Vi pratade lite om ditten och datten, förmodligen var det inget som intresserade honom. Han gick bort mot Latin och utövade lite middagsYoga istället.

 

Latin, Jojje och Walle... vilket gäng!!
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se