Direktlänk till inlägg 20 december 2011

Tidig Julklapp

Av Natalja - 20 december 2011 22:02

Fick ett sms igår om att jag hade ett paket att hämta.

Spännande!! Jag tog en liten extra tur till Jämjö och fick med mig en liten låda med mig hem.

Gissa vad det fanns i paketet?

Det börjar på se och slutar på le.... he he


 


En snygg brun sele som passade Jojje perfekt!!  
Å denna lilla coola kille hade inget emot att prova den. Inte ens svanskappan var otäck.

Visst blev han supersnygg!


När jag ändå hade selen med mig kunde jag inte låta bli att lägga på den på Walle.

Inte nog med att jag har en duktig yngling, jag har TVÅ!


 


Han luktade lite på den (och ville gärna smaka på den)


 


Ja, sen stod det en stor brun häst och surade lite för han hade ju gärna visat smågrabbarna hur man gör på riktigt. Dra vagn å så... Jag fick ägna ett par minuter å kela lite med honom. 

Man kan säga att det blev lite "häst-hångel"


   


Gosiga Latin, han blir bara mysigare för varje dag!

Hela min lilla hästflock är väldigt trevliga och gosiga.

Så här såg det ut när de käkade sitt kvällshö.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se