Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Kram-dagen

Av Natalja - 14 februari 2012 21:55

Alla vet väl vad det är för en dag idag!! Det är den dagen alla gillar varandra och blommor delas ut till höger och vänster. Inköpsansvarig för snön hade visst gjort en dubbelbeställning för det har verkligen VRÄKT ner i eftermiddag.

Jag skulle ut och mysa med hästarna men in på logen kom tre stimmiga, blöta djur som inte alls hade lust att kela.

Dessutom hade jag ett barn i vagnen som helt plötsligt inte alls ville sova.

Det var bara att packa sig in och invänta ett bättre tillfälle att gosa på.....


Igår däremot var det UUUUUUUUUUUUUUnderbart väder.

Hästarna fick gå i sommarhagen i många timmar och det var lika uppskattat som vanligt.


-"Vi har busat klart nu, får vi komma in på logen och äta nu?" sa Jojje o Walle


 


Undra varför det är mycket roligare att äta ur påse?


 


Liten och Stor


 


Charmiga Tiinen med sin runda rumpa!!


 


Kram på er allihopa på Alla Hjärtans Dag    
ANNONS
 
Maria

Maria

14 februari 2012 23:49

Vad fina dom är tillsammans dina killar =) Gillade bilden på stor och liten!

http://zirrit.blogg.se

 
Ingen bild

Natalja

16 februari 2012 11:56

Maria: Ja visst är det en spännande flock men en i varje storlek och färg : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se