Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

Isgata!

Av Natalja - 19 februari 2012 19:34

Min gamle mamma har varit på besök ett par dagar, därav dålig uppdatering  

Men nu har hon återvänt till småland och jag skyndade mig ut i halkan innan det blev mörkt.

Oj va duktig lilla Walle är. Han höll sig lugn och gick så fint brevid mig trots en hemsk isgata. 

Latin höll sig på andra sidan, lika duktig han!


Idag övade vi på att stå still. Jag prooooade och båda stannade.

Sen stod vi still tills jag bestämde att vi skulle gå igen.  

När vi varit ute en stund började Walle bli lite mer modig och började nafsa på Latin.

Så här söta var de då!


  

Precis där vi stannade såg vi mystiska spår i snön!!


 


Jag synade fotspåren noga och kunde konstatera att det var typiska grisfötter!!!
Nu är dom nära. Hoppas Latin kommer över sin grisfobi och inte lär Walle något dumt. De reagerade inte alls på spåren eller eventuellt lukt. Spåren var ganska färska så det kanske gömde sig någon galt i buskarna, vem vet...


När de stora hade fått röra på benen var det Jojjes tur.

Han var på kax-humör och jag fick jobba med denna lilla häst för att han skulle bli mer lätthanterlig.

Se så avslappnad han blev efter en stunds arbete i linan.


 


Väl inne på logen igen fick pojkarna sin mat. Jag stod och synade "älgkalven" Walle och såg att han har vuxit en hel del sen han kom.


Kolla här (från sidan):


22 november 2011


Idag

    


(och bakifrån)

12 december 2011

 


I dag!

 


Jag fick ta ut en massa blöt halm idag.

Snön som smälter plus allt regn som kommit senaste dygnet rinner in på logen   

Men men, snart är det väl vår och då ska det väl ändå torka upp lite.


Hagen är än så länge ok, men den börjar bli blöt den också....


 


Den innehåller även en hel del SKIT!!   

Å istället för en stallkatt, har vi en stallkanin   

Den börjar bli mer och mer tam sen jag började mata den.


 


En annan liten som växer så det knakar är Theo.

Om en vecka är han 4 månader....

Galet va tiden rusar iväg.


Mammas lilla charmtroll  


   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla

19 februari 2012 22:00

Goa killar allihopa:-)!

 
Ingen bild

Natalja

21 februari 2012 14:40

Ulla: Ja visst är dom : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se