Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Faran över?

Av Natalja - 16 april 2012 20:35

När jag slog upp mina blå i morse och spanade ut över hagen, ser jag en lite grå häst liggandes i höet!!
Hum, han ligger still med huvudet upp så det ser inte akut ut.

Jag klädde på mig och Theo, tog hundarna i varsitt snöre och gick ner till hästarna.


 


Han reste sig när jag gick in med höet och såg rätt så pigg ut.

Hundarna gjorde sitt och sen gick vi in för att äta frukost.


Tog en promenix med hundarna med lilleplutt i vagnen.

När vi kom tillbaka gick jag ner till hästarna och då låg Walle ner IGEN!


 


De andra stod och hängde i närheten

 
 

Vilken trött unghäst!!

Han låg till o med kvar när jag gick in och jag kunde klappa honom, men sen kom den lille svarta ligisten kom i full fart och skulle busa. Walle var snabbt på benen och såg om än ännu piggare ut.

De fick mer hö och fortsatte att äta med god apptit.

Bättre att de äter riktig mat istället för att leta ollon.

Nu har vi ju visserligen stängslat in de flesta ekarna men man vet ju aldrig om ett eller två har gömt sig i löven.

I eftermiddag har han varit mer på benen och jag tror att faran för kolik är över.

Bara för att minska risken ytterligare så fick ingen kraftfoder idag.

I morgon tänkte jag bara ge dom en liten skvätt betfor, sen får vi se om jag vågar ge dom lite kraftfoder igen.


Så här fin var Walle igår på vår promenad.

Detta är på hemvägen när han får syn på en farlig skylt, hi hi
 

 
ANNONS
 
Stallbruttan

Stallbruttan

17 april 2012 12:05

Man vet aldrig när dagen kommer, och en främmande skylt hoppar lös och biter en i ändan! ;)
Hoppas det fortsätter bli bättre med Walle :)

http://stallbruttans.blogg.se

 
Ingen bild

Natalja

19 april 2012 21:44

Stallbruttan: Ja skyltar kan vara lömska : )
Idag har Walle busat som en tok så han är verkligen bra i magen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se