Direktlänk till inlägg 20 juli 2012

Tror nästan att det knakar!

Av Natalja - 20 juli 2012 22:54

När hästarna fick komma ut i gräshagen idag, gick både Walle o Jojje direkt fram till presenningen och var SÅ modiga. Efter en stund var den inte längre "platt" utan låg mer i en hög. Vet inte riktigt vad de där buspojkarna hade sysslat med men kul hade de säkert!


Lite senare trodde jag att det var åska. Ja det dundrade och mullrade!!
Jag tittade ut men himlen var klarblå och inga blixtar syntes. Hör mullret igen och ser att det är två unghästar som rusar runt och skuttar! Åh vilken fart de hade!! Latin gick i sin egna lilla värld och åt gräs   


När kvällen började närma sig, gjorde jag rent på logen och la fram hö. Hällde upp kraftfoder och gick för att hämta in hästarna. De blir så glada när de möts av varsin hink.
Borstade av alla tre och passade på att mäta Walle.

Det är nästan en månad sen sist och nu visade min hemmagjorda mätpinne 151 cm, både fram och bak!
Han börjar bli stor!
Kommer ni ihåg hur liten han var när han kom? Det gör jag   

 


Å han är precis lika söt och charmig då som nu!


Finaste lilla hästen, jag önskar dig ett långt och lyckligt liv.
Måtte våra vägar aldrig skiljas!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se