Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Vaccinering

Av Natalja - 13 augusti 2012 22:35

Ja, då var grundvaccinationen av småpojkarna klar och Latin har fått sin årliga dos.

Walle fick lika många smickrande kommentarer som sist, veterinären gillar verkligen honom!
Jag var lite orolig att han skulle reagera på sticket pga penicilinkuren i maj, men han stod så snällt och stilla.

Jojje däremot tänkte fly! Konstingt han som inte alls har reagerat innan. Nu tog han ett jättekliv iväg så vi tvåbenta höll på att välta.


Nu får de ta det lite lugnt i ca 2 dagar! Inte för att de brukar slita ut sig...   


Jag har renast i sadelkammaren idag. Tvättat mängder av schabrak och på bara ett par timmar fångade vi fyra möss!

Blä, dom får inte bo bland mina saker. Kan de inte bara hålla sig till ladugården och strunta i det lilla mjölkrummet.

Hittade en hel del som jag inte använder så jag tänkte försöka sälja av lite.

tex:


Wintec Isabell Werth 17 tum, svart järn (normal) sitter i.


Två dressyrnosgrimmor med tillbakaknäppning, st full, avtagbar snokrem
HDR Vitfodrad med tillhörande pannband
Capone Svart


3 pannband, st full


Svängd dressyrgjord i läder 70 cm "Lyckås"


Tvådelat mässingbett 14,5 cm
Tvådelat smalt 14,5 cm
Tredelat eggnett med platt mittdel 12,5 cm


Liverpoolstång 12,5 cm


Kandarstång med tungfrihet och vippfunktion i mitten 12,5 cm


Westernstång med tungfrihet 12,5 cm

 

Är någon intresserad så är det bara att hojta till!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se