Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Vaccinering

Av Natalja - 13 augusti 2012 22:35

Ja, då var grundvaccinationen av småpojkarna klar och Latin har fått sin årliga dos.

Walle fick lika många smickrande kommentarer som sist, veterinären gillar verkligen honom!
Jag var lite orolig att han skulle reagera på sticket pga penicilinkuren i maj, men han stod så snällt och stilla.

Jojje däremot tänkte fly! Konstingt han som inte alls har reagerat innan. Nu tog han ett jättekliv iväg så vi tvåbenta höll på att välta.


Nu får de ta det lite lugnt i ca 2 dagar! Inte för att de brukar slita ut sig...   


Jag har renast i sadelkammaren idag. Tvättat mängder av schabrak och på bara ett par timmar fångade vi fyra möss!

Blä, dom får inte bo bland mina saker. Kan de inte bara hålla sig till ladugården och strunta i det lilla mjölkrummet.

Hittade en hel del som jag inte använder så jag tänkte försöka sälja av lite.

tex:


Wintec Isabell Werth 17 tum, svart järn (normal) sitter i.


Två dressyrnosgrimmor med tillbakaknäppning, st full, avtagbar snokrem
HDR Vitfodrad med tillhörande pannband
Capone Svart


3 pannband, st full


Svängd dressyrgjord i läder 70 cm "Lyckås"


Tvådelat mässingbett 14,5 cm
Tvådelat smalt 14,5 cm
Tredelat eggnett med platt mittdel 12,5 cm


Liverpoolstång 12,5 cm


Kandarstång med tungfrihet och vippfunktion i mitten 12,5 cm


Westernstång med tungfrihet 12,5 cm

 

Är någon intresserad så är det bara att hojta till!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se