Direktlänk till inlägg 24 september 2012

Lite seg

Av Natalja - 24 september 2012 19:53

Oj så ynklig och mör min kropp känner sig idag. Tror nästan jag gått av på mitten eller nått!

Som tur är kommer den känslan snart att försvinna och den blir lite bättre om man pillar i sig ipren med jämna mellanrum. Men men, inget ont som inte har något gott med sig. Utan denna smärtsamma återkommande period hade detta lilla underverk aldrig blivit till   


  


Han blev lite sömnig på våran morgonpromenad....   


Sen fick vi besök, flickbesök!
Det var min gamle vän Maria och hennes söta lilla Alicia (fem veckor yngre än Theo) som kom på visit.

Vi lekte, fikade och gick en hundrunda. Jag tror inte det var tyst en enda sekund, nä vi pratade oavbrutet.

Efter promenaden sov båda barnen så vi hästtokiga mammor passade på att rida lite, hehe

Maria fick känna på hur det var att rida gamle Latin med lite input från CR.

Tror nog att hon fick en liten AHA upplevelse... för hon hade samma smile som jag brukar ha när det liksom bara fungerar   


 


Så jag gissar att hennes häst Prince inom kort kommer att få ett smakprov på en någolunda centrerad ryttare som har fokus på sits och balans istället för händer och fötter   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se