Direktlänk till inlägg 26 september 2012

Snart tam

Av Natalja - 26 september 2012 21:55

 


Ja nu kan man nog snart klappa lilla Nils!
Å det är knappt han flyttar på sig när man kommer med hundarna.

Skulle kanske ta och fånga in honom och "knips knips" så det inte blir några fler kaninbäbisar... he he!
Men säg inget till honom för då lär han skutta för glatta livet.


Eftersom digitalkameran fortfarande ligger halvdöd och vägrar ta ett enda kort, så får mobilen jobba sig varm istället. Den är ju dock inte lika bra och det där med Zoooom, ja det verkar knappt existera i den.

Så här såg pojkarna ut i eftermiddag.Höst-trött Latin   Undrar ni vart Jojje är?

Det gör jag också.... har inte sett honom på ett par dagar.
Däremot tycker jag att Walle ser oroväckande tjock ut.
Kolla in kalaskulan!!! Är han dräktig eller ligger det en mörk liten shettis där inne?


 


Nä då, Jojje lever och mår bra. Varför Walle har fått en sån regäl mage vet jag inte. Man kanske ser ut så när man är ung, grå och har långa ben.
Jojje blev fotad men det visade sig att mobilen gjorde honom till en suddig svart fläck   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se