Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Andas, långa ben, slappna av i höger axel....

Av Natalja - 12 oktober 2012 21:40

Jag börjar fundera på om det är Bella eller jag som är mest spänd!

Det kanske vi får svar på i morgon... *hoppas*


Idag var det Latin som var stjärnan på banan!

Fina gamla gentleman, han gör så gott han kan   


Det blev ett helt pass i skritt, tråkigt kanske ni tänker. Nä då, inte alls!
Om man inte kan skritta, eller än värre, inte göra halt korrekt. Hur ska då galoppen kunna fungera?

Fokus på andningen, avslappning och kordination.

Länga och korta steget, forma och böja hästen.

Skolor och sidvärtsrörelser.  

Rida i varje steg men låta hästen bära sig själv.

Ridningen ska vara som rinnande vatten, å till slut blev det verkligen så.

Kameran var med idag men den är ju inte helt kry, därav dessa suddiga bilder.
Sista kortet säger allt!
En böjd och formad häst som verkligen kliver på under sig.

Kan det bli mer rätt?


I morgon försöker vi tämja rödräven    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se