Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Andas, långa ben, slappna av i höger axel....

Av Natalja - 12 oktober 2012 21:40

Jag börjar fundera på om det är Bella eller jag som är mest spänd!

Det kanske vi får svar på i morgon... *hoppas*


Idag var det Latin som var stjärnan på banan!

Fina gamla gentleman, han gör så gott han kan   


Det blev ett helt pass i skritt, tråkigt kanske ni tänker. Nä då, inte alls!
Om man inte kan skritta, eller än värre, inte göra halt korrekt. Hur ska då galoppen kunna fungera?

Fokus på andningen, avslappning och kordination.

Länga och korta steget, forma och böja hästen.

Skolor och sidvärtsrörelser.  

Rida i varje steg men låta hästen bära sig själv.

Ridningen ska vara som rinnande vatten, å till slut blev det verkligen så.

Kameran var med idag men den är ju inte helt kry, därav dessa suddiga bilder.
Sista kortet säger allt!
En böjd och formad häst som verkligen kliver på under sig.

Kan det bli mer rätt?


I morgon försöker vi tämja rödräven    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se