Direktlänk till inlägg 13 oktober 2012

Blöt, vääääldigt blöt!

Av Natalja - 13 oktober 2012 11:37

Nu sitter jag i köket framför kaminen och försöker värma mina kalla lemmar.

Kläderna hänger på tork och hjälm/stövlar likaså.

Som ni förstår är dagens pass redan avklarat, i hällregn!


Bella var taggad till tusen, jag med! Fast på fel sätt. Han insett jag jag inte kan tänka när jag sitter i sadeln, det är något jag får ta och jobba med om jag ska lyckas komma frammåt.

Det är så många gamla dumma vanor som ligger kvar i huvudet och spökar. Skärp dig Nattis!!!


Här kommer lite bilder från framridningenBella var så framåt, tog inget stöd alls i högertygeln, ville inte alls böja vänstersidan. Vad händer då? Jo mina dumma händer börjar leva sitt egna liv, drar och pillar åt alla håll och kanter.

Till slut... efter många om och men, gick det bara bättre och bättre.

Fick med en liten sekvens på film.

Varsågoda! 

Sara får verkligen tjata på mig och mina händer, suck!!

men det ger i alla fall resultat   

Snart blir det ett pass med avsuttna övningar, det är jag bra på! Ingen häst att dra i   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se