Direktlänk till inlägg 13 oktober 2012

Blöt, vääääldigt blöt!

Av Natalja - 13 oktober 2012 11:37

Nu sitter jag i köket framför kaminen och försöker värma mina kalla lemmar.

Kläderna hänger på tork och hjälm/stövlar likaså.

Som ni förstår är dagens pass redan avklarat, i hällregn!


Bella var taggad till tusen, jag med! Fast på fel sätt. Han insett jag jag inte kan tänka när jag sitter i sadeln, det är något jag får ta och jobba med om jag ska lyckas komma frammåt.

Det är så många gamla dumma vanor som ligger kvar i huvudet och spökar. Skärp dig Nattis!!!


Här kommer lite bilder från framridningenBella var så framåt, tog inget stöd alls i högertygeln, ville inte alls böja vänstersidan. Vad händer då? Jo mina dumma händer börjar leva sitt egna liv, drar och pillar åt alla håll och kanter.

Till slut... efter många om och men, gick det bara bättre och bättre.

Fick med en liten sekvens på film.

Varsågoda! 

Sara får verkligen tjata på mig och mina händer, suck!!

men det ger i alla fall resultat   

Snart blir det ett pass med avsuttna övningar, det är jag bra på! Ingen häst att dra i   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06


  Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här.  Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än.  Jag har massor att berätta, för som väl är så är...

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se