Direktlänk till inlägg 13 oktober 2012

Blöt, vääääldigt blöt!

Av Natalja - 13 oktober 2012 11:37

Nu sitter jag i köket framför kaminen och försöker värma mina kalla lemmar.

Kläderna hänger på tork och hjälm/stövlar likaså.

Som ni förstår är dagens pass redan avklarat, i hällregn!


Bella var taggad till tusen, jag med! Fast på fel sätt. Han insett jag jag inte kan tänka när jag sitter i sadeln, det är något jag får ta och jobba med om jag ska lyckas komma frammåt.

Det är så många gamla dumma vanor som ligger kvar i huvudet och spökar. Skärp dig Nattis!!!


Här kommer lite bilder från framridningenBella var så framåt, tog inget stöd alls i högertygeln, ville inte alls böja vänstersidan. Vad händer då? Jo mina dumma händer börjar leva sitt egna liv, drar och pillar åt alla håll och kanter.

Till slut... efter många om och men, gick det bara bättre och bättre.

Fick med en liten sekvens på film.

Varsågoda! 

Sara får verkligen tjata på mig och mina händer, suck!!

men det ger i alla fall resultat   

Snart blir det ett pass med avsuttna övningar, det är jag bra på! Ingen häst att dra i   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se