Direktlänk till inlägg 13 oktober 2012

Blöt, vääääldigt blöt!

Av Natalja - 13 oktober 2012 11:37

Nu sitter jag i köket framför kaminen och försöker värma mina kalla lemmar.

Kläderna hänger på tork och hjälm/stövlar likaså.

Som ni förstår är dagens pass redan avklarat, i hällregn!


Bella var taggad till tusen, jag med! Fast på fel sätt. Han insett jag jag inte kan tänka när jag sitter i sadeln, det är något jag får ta och jobba med om jag ska lyckas komma frammåt.

Det är så många gamla dumma vanor som ligger kvar i huvudet och spökar. Skärp dig Nattis!!!


Här kommer lite bilder från framridningenBella var så framåt, tog inget stöd alls i högertygeln, ville inte alls böja vänstersidan. Vad händer då? Jo mina dumma händer börjar leva sitt egna liv, drar och pillar åt alla håll och kanter.

Till slut... efter många om och men, gick det bara bättre och bättre.

Fick med en liten sekvens på film.

Varsågoda! 

Sara får verkligen tjata på mig och mina händer, suck!!

men det ger i alla fall resultat   

Snart blir det ett pass med avsuttna övningar, det är jag bra på! Ingen häst att dra i   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Tisdag 12 dec 21:46


   Snön som kom i söndags har idag regnat bort.  Ja det mesta har regnat bort.... allt är SÅ blött! Hästarna kan för tillfället inte gå i skogshagen för det är tokmycket ekollon där.  Jag har krattat och plockat mängder men det är fortfarande...

Av Natalja - Måndag 11 dec 21:30


    Eftersom vi bor i södra sverige så liknar våra vintrar mest en lååååång höst.  I söndags när jag vaknade var marken vit av snö. Inte allt mycket men fullt tillräckligt för att täcka marken och göra klampar i hästarnas hovar. I alla fall de...

Av Natalja - Lördag 9 dec 20:59


Igår blev jag ett år äldre.  Även om det inte är så mycket att fira så blir man ändå väldigt glad av uppvaktningen.    Jag hann med en kortare runda på Frami innan mörkret kom. Han var väldigt ivrig och hade svårt med tölten. Även vänster galop...

Av Natalja - Torsdag 7 dec 22:00


   Det är december och ute blåser det.  Regnet piskar mot rutan och jag har precis varit ute hos hästarna.  Jag hade inte ens tänkt rida, en ganska befriande tanke.  Walle fick massage och Frami lite förtroende övningar.  Jojje borstade jag...

Av Natalja - Tisdag 21 nov 21:45


 

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se