Direktlänk till inlägg 21 oktober 2012

2 ritter

Av Natalja - 21 oktober 2012 20:55

Till er som börjar bli orolig för att jag inte ridit på evigheter kan jag lugnt säga. Jo det har jag!!
Två gånger till och med   

Som jag nämde redan i torsdags så tog vi en skogsrunda, jag och snubbelkungen.

Mycket konstigt att han var helt tvärt om mot i tisdags!!
Jag har nu funderat på anledningen och tror faktiskt att det var nackmagneten som gjorde honom lite FÖR avslappnad. Tack vare något kusligt djur ute i mörka skogen fick jag lite spänst och energi på slutet i alla fall   


Igår passade jag på att rida under dygnets ljusa timmar.

Jag hade varit hos Fialotta och Brione innan och hade STORA förhoppningar på Latin.

Kan väl börja med att avslöja att han var inte ens i närheten av henne!

Men riktigt SÅ höga förväntningar hade jag inte heller....

Vissa dagar är man bara mer peppad att rida än andra.


Det gick ganska bra, men jag var inte helt nöjd.

Får inte till ridningen till 100 %, vet inte vad det är som felar.

Känner jag efter så har jag lite ont här och där också.

Något är fel men denna gången är det inte hästen.


Idag har hela hästhögen bara fått vara hästar. De har gått i gräshagen och solat!

Tre hästar och en ko!?   


 


Oj, höll ju på att glömma lilla Walle! Han fick springa några varv i linan i lördags.

Helt otroligt va han är duktig, gjorde precis va hans matte bad honom om!

Avlsutade med att gå en sväng runt gården, då kom dock lite unghästtrots fram.

Han skulle inte gå med och växte fast som en tjurig shettis.

Är jag bara lika envis som han (och lite till) så vinner jag    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se