Direktlänk till inlägg 20 november 2012

Hårigt

Av Natalja - 20 november 2012 21:53

Idag var all energi slut!!
Nä, det är inte Latin jag tänker på utan hans matte.

Jag känner mig ungefär som ett levande lik med en mycket låg energinivå.

Eftersom Latin kändes så där sist jag red tänkte jag att ingen av oss dör om vi skippar ridningen.

Istället gick jag ut till hästarna, gav de sitt kraftfoder och borstade dom.

Det gav mig lite livsgnista tillbaka.

Att bara mysa utan krav.

ALLA tre var hur skitiga som helst så det tog en stunda att få dom fina.

Passade på att mäta Walle nu när han nästan är precis 1,5 år.

Jag fick det till 157 cm fram och 159 cm bak.


Igår försvann BjörnBella och istället har Malin en snygg kortklippt gråfux.

Ja de flesta hästar som klipps blir väldigt tråkiga i färgen, speciellt när man klipper så här sent in på hösten.

Det får man stå ut med, långhåriga hästar som jobbas mycket behöver bli av med lite päls.

Tror inte det är nyttigt att stå svettig ett par timmar efter varje ridpass.


Det var MASSOR av hår som ramlade av Bellsan! Hon hade verkligen hur tjock päls som helst.

Malin blev väldigt kreativ när hon fick syn på all päls och först skapade hon en vovve.


 


Ha ha, visst blev den fin   

Sen kom vi på den briljanta idén att hon skulle göra ett föl istället.

Klippte av lite till päls och vips hade vovven blivit en häst.


 


Lite krokiga ben och lite kort svans men kolla in huvudet, den ser nästan levande ut.


 


Mamma upp i dagen   

 
ANNONS
 
Sara

Sara

6 december 2012 13:13

Men oj, nästan lite läskigt! Både hunden och fölet ser otäckt verkliga ut! :D

http://helgur.blogg.se

Natalja

8 december 2012 08:25

Jaaa! Visst gör de! Speciellt fölet : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se