Direktlänk till inlägg 14 februari 2013

De tre musketörerna

Av Natalja - 14 februari 2013 21:44

  

Åh va jag är glad över min hö-bonde!
Han kommer på exakt avtalad tid och har alltid tipptopp hö/hösilage.

Allt detta till ett vettigt pris och dessutom hemkört.

Idag kom han med tre nya balar.

Smidigt, jag behöver bara peka lite vart han ska ställa dom!


Nu har jag bestämt att det är hög tid att börja göra någonting med ALLA hästarna.

Jojje är ju 5 i år och Walle ska ju snart ridas in (kanske inte riktigt än, men tiden går ju ruskigt fort!!

Började med den lilla svarta.

Han fick träns på sig och sen sprang han ett par varv i lina på gårdsplanen.

Så duktig var han   


Han fick färresten prova sitt nya träns och bett, det satt som en smäck!
Sen var det bara att byta häst och då tog med Latin OCH Walle.

Gick med dom ner till vändplanen och tillbaka. Walle skötte sig i ca10 minuter, sen började han bita i longerlinan, skulle kolla alla träden längst vägen, gräva i snön osv osvAllt detta medans den äldre bara gääääääspade!! !


 

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se