Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

Nysnö!

Av Natalja - 14 mars 2013 21:40

När man trodde att våren knackade på dörren så täcktes istället marken av ny, fluffig snö.
Det var bara att plocka fram pulkan igen   


 


Isen på grusvägen ligger envist kvar här och där. Å i skogen ligger det hård och oformbar snö.

Det märkte jag i tisdags när jag och Latin tog en skrittrunda i skogen.

Hans stela ben gillade inte alls att behöva lyftas extra mycket.

Därför valde jag att rida i sommarhagen idag när det kommit 10 cm nysnö.

Hade ju aldrig sett isfläckarna under snön.

I hagen visste jag att det var snöfritt innan så underlaget var tipp topp för en gammal häst.

Skrittade runt och tränade på halt och igångsättning. Han lyssnade och följde minsta lilla vink.

Svängar och volter flöt på finfint! Avslutade sen den lilla skritt-ritten med lite skolor.

Oj så fint han jobbade på, bådde öppna och slut funkade trots att han för övrigt kändes lite stel.

Han suttade på bettet och kändes positiv.


Silver, min gamle trotjänare är såld! Det gick undan och vi fick vad vi begärde! Så ska affärer utföras.

Tro inte att jag tänker cykla i framtiden eller gynna länstrafiken bara för att bilen är borta. Nä då, jag kör istället den "nya" fina passaten. Vi köpte den i somras men pga lite trassel har vi inte kunnat sälja Silver förrän nu.


 


Nu återstår bara ett problem.....

Som den sanna dressyrryttare jag är vill jag ju att ALLT ska matcha   

Silver och hästsläpet passade ju perfekt ihop men nu är ju bilen vit.... å släpet är grått!!!
Å så skulle jag vilja ha en boggi nu när bilden dessutom får dra mer.


Högst på önskelistan just nu: 


Får se om min önskan går i uppfyllelse så småningom.

Passar på att drömma lite om en paddock också.....   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se