Direktlänk till inlägg 13 augusti 2013

Dötrist

Av Natalja - 13 augusti 2013 21:28

  Bläääääää, va jag är trött på mig själv just nu.

Längtar verkligen tills jag kan röra på mig igen.

Nu går det bara inte   

Jo, jag kan ju gå upp på morgonen, köra lillpojken till dagis.

Jobba 6 timmar men efter lunch börjar det bli en pina.

Hämtar lillen på dagis kl 15 och sen hem.

Igår tog jag mig i kragen och gick en skogspromenad med vagnen och Lexie, det gick väl rätt bra.... men blev det soffan en bra stund innan jag kom på fötter igen.

Jag tror minsann att jag slumrade till en stund till o med.

Innan dagen var helt slut så var jag ute hos hästarna, släpte över dem i gräshagen. Mockade och placerade ut morgonhöet. Roger hängde med ut och fyllde på vatten plus kastade ner höbalarna från logen.

Frågan är om jag ska lägga manken till och försöka gå den där promenaden varje dag och hoppas att jag kommer i bättre form eller ska jag bara lägga mig ner och invänta november.....

Det jobbigaste är ju magen, får sammandragningar som gör att kulan blir stenhård = oerört obehagligt, så fort jag rör på mig. Ja, det kommer till o med när jag sitter still på jobbet. Å om jag förståt det hela rätt så kan man inte göra något åt det mer än att VILA.
Men samtidigt känns det som själva förlossningen kommer att bli jobbig om jag är helt ur form.

Det är ju ändå en ganska krävande sysselsättning.


Jag liknar detta lite vid Latins krämpor. Han måste ibland bita ihop och göra något som kanske inte är så bekvämt för att må bättre sen. Som nu till ex... sen de fått gå i gräshagen på natten och i skogshagen på dagen har Latin börjat röra sig mycket bättre. Han är visserligen fortfarande stel i traven men skritten ser väldigt mjuk och fin ut   

Ska testa om det funkar även på en gammal kvinna i stödstrumpor... det känns som det inte kan bli värre i alla fall!


Idag skippade vi promenaden för hundmaten var nästan slut så vi fick fara till Skrävle för att inhandla en ny säck.

Så ikväll har jag "bara" slappat i soffan utan att somna.

Ett tag fick sällskap av världens mysigaste som använde magen som kudde   


  


I morgon hoppas jag att jag kommer iväg på ett litet hästuppdrag. Det behövs för min psykiska hälsa om inte annat.

Jag blir ju snart knäpp av detta Zombieliv!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

14 augusti 2013 09:23

Det var ett jäkla gnäll:) Graviditet är ingen sjukdom, det är ett tillstånd, ut och rör på dig! Dessutom har du pippat dig till dig helt själv, det var väl gravid du ville bli, eller? Du som varit med om det tidigare visste väl om att hästeriet inte funkar som vanligt då. Ta tag i din krage och var lite positiv, det finns dom som INTE får NÅGRA barn. Jag har ett men sedan var det ju stopp. Tänk på det istället, hur lyckligt lottad du är som kan få barn när du vill det!

Natalja

15 augusti 2013 21:19

Du har så RÄTT Anna.
Nu är det slutgnällt från min sida!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se