Direktlänk till inlägg 13 oktober 2013

Spännande!!

Av Natalja - 13 oktober 2013 15:04

Ja, jag lovade ju att det skulle hända något extra roligt idag.

Å vad kan vara roligare än att plocka fram det här ekipaget   


 


Vem har jag då tänkt att stoppa in här?

Jojje kanske!? En akuttid hos folktandvården   


 


Eller är det dags att lastträna den gråa saken?


 


Nej, jag tog med den sure brevid istället.
Å det var bara på Walle han var sur. Så fort han såg släpet ville han gå på direkt.

Jag ansåg att om vi nu ska ut på tur får han faktiskt kamma till pälsen liten först.

Det var visserligen helt omöjligt att få hans grådassiga vinterpäls fin men hårstråna hamnade åtminstone åt rätt håll. La på sadeln (hoppsadeln eftersom dressyren fortfarande är utlånad) och kollade så att gjorden gick runt. Jo då men det var med nöd och näppe. 
SEN fick han gå in i släpet å så körde vi ner till ridbanan.


Där väntade Milo att få sätta foten i stigbygeln och svinga sig upp.

Eftersom Latin är något större än hennes lilla Islänning så tog vi hjälp av pallen.

Å så bar det av i en rasande fart runt ridbanan..... näää, jag skojjade bara! Han gick så lugnt och fint trots att det är 17 veckor sen han hade någon på ryggen.

Han såg oförskämt fin ut för att ha vilat länge.

Ingen stelhet eller orenhet i takten.

Han var väldigt lyhörd och gjorde precis det som Milo bad honom om.

Jag tyckte mig se en väldigt mallig och stolt gammal häst och även om han inte skummade en massa i munnen så tuggade han och slickade sig många många gånger.


                                   


Så idag fick alltså Latin vara med på kursen och jag är ännu mer avis   

Men att få vara hästskötare är ju inte fy skam och snart kan jag vara med igen.
Väldigt roligt att se Latin så nöjd för att inte tala om hans ryttare som hade en smajl från öra till öra när hon satt av. 

Nu vet jag vem som kan föja med mig ut i skogen på Latin när det dags att börja rida ut på Walle   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milo

13 oktober 2013 17:02

Jaaaaaa!!!!!

 
Moa ohlsson

Moa ohlsson

13 oktober 2013 19:14

Hej! Vilken fin blogg :) Besök min gärna min och släng gärna in en kommentar

http://moaohlsson.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annie

14 oktober 2013 12:31

Vad härligt att Latin är så pigg! Snart är du uppe och rider igen, och snart är det dags att sitta upp på Walle, han kommer bli minst lika fin! :) Stor kram

 
Ingen bild

Liv

14 oktober 2013 23:03

Han ser verkligen fin ut :-) Välmusklad o snygg! Syns att han har en matte som tar väl hand om honom :-* Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Av Natalja - 21 december 2017 22:02


  (Bilden är tagen i mars -17)   ...eller klumpeduns!   Tänkte fortsätta tisdagens arbete på ridbanan men ikväll började jag med Walle.  Hämtade honom i hagen och såg direkt att han hade olika tjocka framben. På insidan strax över knäe...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se