Direktlänk till inlägg 13 oktober 2013

Spännande!!

Av Natalja - 13 oktober 2013 15:04

Ja, jag lovade ju att det skulle hända något extra roligt idag.

Å vad kan vara roligare än att plocka fram det här ekipaget   


 


Vem har jag då tänkt att stoppa in här?

Jojje kanske!? En akuttid hos folktandvården   


 


Eller är det dags att lastträna den gråa saken?


 


Nej, jag tog med den sure brevid istället.
Å det var bara på Walle han var sur. Så fort han såg släpet ville han gå på direkt.

Jag ansåg att om vi nu ska ut på tur får han faktiskt kamma till pälsen liten först.

Det var visserligen helt omöjligt att få hans grådassiga vinterpäls fin men hårstråna hamnade åtminstone åt rätt håll. La på sadeln (hoppsadeln eftersom dressyren fortfarande är utlånad) och kollade så att gjorden gick runt. Jo då men det var med nöd och näppe. 
SEN fick han gå in i släpet å så körde vi ner till ridbanan.


Där väntade Milo att få sätta foten i stigbygeln och svinga sig upp.

Eftersom Latin är något större än hennes lilla Islänning så tog vi hjälp av pallen.

Å så bar det av i en rasande fart runt ridbanan..... näää, jag skojjade bara! Han gick så lugnt och fint trots att det är 17 veckor sen han hade någon på ryggen.

Han såg oförskämt fin ut för att ha vilat länge.

Ingen stelhet eller orenhet i takten.

Han var väldigt lyhörd och gjorde precis det som Milo bad honom om.

Jag tyckte mig se en väldigt mallig och stolt gammal häst och även om han inte skummade en massa i munnen så tuggade han och slickade sig många många gånger.


                                   


Så idag fick alltså Latin vara med på kursen och jag är ännu mer avis   

Men att få vara hästskötare är ju inte fy skam och snart kan jag vara med igen.
Väldigt roligt att se Latin så nöjd för att inte tala om hans ryttare som hade en smajl från öra till öra när hon satt av. 

Nu vet jag vem som kan föja med mig ut i skogen på Latin när det dags att börja rida ut på Walle   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milo

13 oktober 2013 17:02

Jaaaaaa!!!!!

 
Moa ohlsson

Moa ohlsson

13 oktober 2013 19:14

Hej! Vilken fin blogg :) Besök min gärna min och släng gärna in en kommentar

http://moaohlsson.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annie

14 oktober 2013 12:31

Vad härligt att Latin är så pigg! Snart är du uppe och rider igen, och snart är det dags att sitta upp på Walle, han kommer bli minst lika fin! :) Stor kram

 
Ingen bild

Liv

14 oktober 2013 23:03

Han ser verkligen fin ut :-) Välmusklad o snygg! Syns att han har en matte som tar väl hand om honom :-* Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Fredag 25 maj 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - Måndag 21 maj 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - Torsdag 15 mars 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se