Direktlänk till inlägg 15 februari 2014

Blött och kallt

Av Natalja - 15 februari 2014 14:10

Jag försöker verkligen komma på en fördel med morgonpigga barn, å det enda jag kommer på är väl möjligen att dagen blir lite längre. Så efter frukosten smet jag ut medans övriga familjemedlemmar slappade i soffan. Man blir ju lite sömnig när man går upp strax innan kl 6.


Packade hö och sen fick jag ta tag i saneringen av två dammiga skitgrisar.

Latin var värst, han hade tagit ett lerbad som sen hade torkat in i pälsen.

Precis lagomt tills jag var klar och klev ut från logen tillsammans med två fyrbenta, kom det ett bus med vitt snöblandat regn...


Walle såg lika glad ut för det, se vi gav oss ut trots vädret.


 


Vi tog samma runda som förra helgen och det gick lika bra som sist, om inte lite bättre till o med.

Walle var väldigt pigg till en början och taktade brevid Latin.

Ingen av dem verkade bry sig om att bli blöta, det var mest jag som ganska snabbt kände mig kall.
Jag saknade mina termobrallor   


Hemma igen var det som Walle var helt överlycklig och ville "krama" Latin.

Något Latin inte alls uppskattade.


 


Ja Walle fjäskade väldigt för den gamle valacken.


 


Latin är ju inte den där killen som utåt sett visar något men vi vet alla att han är en känslosam kille som uppskattar lite kel då och då   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Måndag 19 feb 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - Torsdag 4 jan 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Av Natalja - 29 december 2017 22:34


    När Walle var ung, jag menar yngre så fick han ibland smeknamnet Waldemar.  Det var när han tjurade ihop och trilskades onödigt mycket.  Tex när det tog 1timme att lasta eller 45 minuter att gå över en asfaltskant.  Nu är det vääääldig...

Av Natalja - 26 december 2017 22:16


    För många år sedan, när jag hade Latin installad i Lyckeby, tränade jag för en mycket trevlig och positiv dressyrtränare från Skåne. Nu ca 15 år senare har hon flyttat till Karlskrona och med sig hade hon ett ettårigt fuxsto.  Denna väls...

Av Natalja - 25 december 2017 21:25


        Å vips var det julafton och snart är julen över. Tiden går fort hela året men runt jul går den dubbelt så snabbt!   Dan före Dan fick jag med mig min arbetskompis Katarina på en ridtur.  Hon tänkte ta med sig sin arab Junior me...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se