Direktlänk till inlägg 14 juni 2014

Fantaska häst!

Av Natalja - 14 juni 2014 21:44

För två år sen red jag min första lektion för Sara i Centrerad Ridning.
Latin var då stel, tung att rida och hade ingen egen energi alls.


 


Jag hade en hel massa gamla olater och ingen vidare balans i kroppen.

I veckan som gått har jag spanat lite extra på Latin i hagen.

Han ser ganska stel ut och ibland verkar han väldigt trött.

Speciellt när det kommer en grå unghäst och vill leka med honom.
Får ju faktiskt erkänna att tankar kommer (trots att jag inte vill) att han en dag inte orkar vara med mer.
Hans gamla ben är ju egentligen utdömda för 4 år sen.

Han lever på övertid redan!

Tänkte därför att det kanske blir sista gången han är med på CR kursen.

Men när han såg att släpet var kopplat och att det var han som skulle åka piggnade han till.

Så det blev inte alls ett lugnt pass med en massa skritt.
Nej vi fick rida skolor och fick in alla gångarter i dagens lektion.


Han var fantastisk fin och lyssnade på små fina hjälper.

Det var verkligen superkul att rida och han tyckte det var så roligt att få vara med.

Jag har fortfarande en del smågrejer som verkar vara omöjliga att jobba bort.


   


Trav


   


Galopp!!!!

     


I morgon är det Walles tur....

Det blir både spännande och lite läskigt   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se