Direktlänk till inlägg 13 februari 2015

Mjukstart

Av Natalja - 13 februari 2015 19:45

Ja det kan man verkligen säga.... eller inte!
Har inte gjort vettigt alls denna vecka förrutom att hosta, kräkas, ha ont i revbenen från hostandet, ha feber och känna mig yr.
Röntgade lungorna i måndags men de hittar inget.
Har väl fått det elakaste och envisaste virus i hela Blekinge.
Inte nog med det, nu ligger även lille Sid sjuk med hög feber...


För att hålla humöret uppe över vattenytan så hittade jag dessa bilderna  


       


Tagna i februari 2012 

 
ANNONS
 
Jossan

Jossan

13 februari 2015 22:00

Krya på dig!! (Och tänk vad tiden har gått!?!? Där var ju bara Walle/Wille en liten palt!)

http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se

Natalja

18 februari 2015 21:42

Tack!
Ja det är otroligt hur tiden rusar.
Jag köpte ju nyss den där gråa lilla fölsingen. Nu är han snart en vit ridhäst :)

 
Dressyrliv - Liv

Dressyrliv - Liv

16 februari 2015 11:12

Åh fy stackars!!! Hoppas innerligt att du kryar på dig! Det är dessa dagisstarter som brukar spöka :( Massor av kramar!

http:///www.dressyrliv.com

Natalja

18 februari 2015 21:44

Tack snälla rara!
Tror också det är otäcka barnbaciller som ställer till bekymmer.
Nu är jag i alla fall på bättringsväg!

många kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se