Direktlänk till inlägg 6 mars 2016

Släpp fångarna loss... nu är det vår!

Av Natalja - 6 mars 2016 21:19

 


Hovböld nr 2 är överstökad och på torsdag kommer hovslagaren och skor Mr Grey.
Han har lovat att ta med en flaska vin till mig så jag kan hålla mina nerver lugna, ha ha!
Jag frågade om inte Walle behövde något men det trodde han inte   


Denna gången har jag inte brytt mig om att gå med Walle. Jag släppte honom och de andra två i gräshagen istället och där har han motionerat väldigt bra själv.

Igår tog jag en skogstur på pigga Frami och idag kom Helen med Corfia.
Jag laddade redan igår kväll och var mer eller mindre dundernervös i morse.
ÅÅÅÅÅÅÅH va jag är trött på mig själv och min märkliga nervositet.
Trodde att jag jobbat bort en del men nej då... vid minsta lilla händelse så blossar det upp igen och jag ballar ur!


Men nu har jag bestämt mig för att få ett slut på det här.
Hur jag ska göra vet jag inte än men något måste jag göra innan jag får magsår eller slutar rida.


Trotsar jag fegheten och rider ändå så är jag stolt som en tupp efteråt.
Som idag när vi passerade en tomt med en lös shäfer som kom springade och skällande mot oss.
Hjärtat höll på att hoppa ut ur mig men jag överlevde!!
Har anmält mig till träning på onsdag, laddar för det redan nu   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sandra

6 mars 2016 22:05

Heeeej! Får jag kika på onsdag kommer jag gärna. Var är du isåfall? Kram

Natalja

8 mars 2016 08:20

Heeejsan!
Ja visst får du det :)
(inte för att det är så mycket att se :P )

Orranäs 18:15

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se