Direktlänk till inlägg 15 maj 2017

Lite mycket.... igen!

Av Natalja - Måndag 15 maj 20:06

 

Ja, som ni kanske förstår vid det här laget så har det varit en tuff period igen, då blir det lite tyst här. 

Egentligen borde jag skriva mer då, men jag har inte hittat den inspirationen än. 

Jag har massor att berätta, för som väl är så är det inte Walle som "ställt till det" för mig.

Nej just nu är det jobbigt på jobbet.

Mycket att göra, helgdagar som gör att man kommer efter. Kollegor som slutar, nya som ska läras upp och datasystem som krånglar...


Men det är absolut inte bara jobbiga saker som hänt den senaste tiden, tvärtom!!! 

Det har hänt massor av roliga, trevliga och bra saker och det tänkte jag ta nästa gång.  
ANNONS
 
write buy nothing day essay with us

write buy nothing day essay with us

Lördag 5 aug 22:41

Even though it was a complicated period for you, I hope that you feel much more better right now. Thanks for sharing this story with us!

http://smartwriters.org/blog/write-buy-nothing-day

 
http://proofreading-services.org/online.php

http://proofreading-services.org/online.php

Fredag 25 aug 15:52

I like horses and it is so good to know about the things that are needed for my new work.

http://proofreading-services.org/online.php

 
http://proofreading-services.org/english.php

http://proofreading-services.org/english.php

Onsdag 13 sept 17:25

Oh, I accept this idea. Thanks to this blog I am awared now. Thank you for posting.

http://proofreading-services.org/english.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - Söndag 23 april 22:03


      När jag gick ut till hästarna i onsdag fick jag plötsligt en känsla, en idé.  Jag fångade den högste och den minste sen gick vi mot ridbanan.  Mellanhästen hängde snällt med. fast han har kommit på att om han stannar och äter och sen g...

Av Natalja - Måndag 17 april 21:09


          Jag vabbade i torsdags och därför blev min påskhelg extra lång.  Det är ju inte som att vara ledig direkt med en rastlös vild unge och en utmattad med feber.  Att vi dessutom fick snö både i lördags och idag gjorde inte helgen lä...

Av Natalja - Lördag 15 april 14:13


    Medan jag var i Skåne förra helgen så hade Roger en träff med koBonden.  Vi fick ju redan i höstas beskedet att det inte skulle gå några kor på Lycke i år.  Å med de premisserna har jag låtit hästarna gå på gräshagen hela vintern.  Gissa ...

Av Natalja - Tisdag 11 april 21:42


   Vart ska jag börja? Jo jag kan väl säga så här innan jag drar igång att jag hade inga som helst förväntningar på denna helg. Jag hade inget att jämföra med eftersom jag aldrig tidigare varit på någon träning för just islandshästar. Tänkte att jag ...

Av Natalja - Söndag 9 april 22:30


Ja då, vi kom iväg och vi fick en helt fantastisk helg i skåne, jag & Frami. Han skötte sig mycket bra och gjorde enorma framsteg. Jag kom till insikt om mina brister och har en hel del att jobba på      Berättar mer i veckan, nu är all energi sl...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LATIN, en häst att minnas! med Blogkeen
Följ LATIN, en häst att minnas! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se